Szálloda***

Bakony Hotel***- Bakonybél 9.450.-Ft-tól/ fő/ éj/ félpanzióval

Frame right

Fekvése: Festői környezetben, az Eplénytől 19 km-re fekvő Bakonybél község határában, egy 4 hektáros ősparkban található. A természet közelségére, az aktív és passzív időtöltésre vágyóknak egyaránt jó kikapcsolódást kínál a „természet és természetesség” szállodája. Fekvése: A Bakony legmagasabb hegycsúcsai között a Gerence patak völgyében, Zirc és Pápa között erdei környezetben található. Az idelátógatókat számtalan kirándulási lehetőség és túraútvonal várj Besorolás: 3 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Cseri Kastély ***- Tótvázsony 9.000.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel

Frame right

Fekvése: Ugyan a Cseri kastély nem tartozik a klasszikus, kastélyból átalakított szállodák sorába, az eredeti épület története majd’ egy évszázados múltra tekint vissza. A 3* Hotel Tótvázsonyban, a Balaton – felvidéki Nemzeti Park szomszédságában, festői környezetben található, Eplénytől kb. 35 km-re.
Besorolás: 3 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Jade*** és Ezüsthíd****-Veszprém 5.900.- Ft-tól/ fő/ éj, reggelivel

Frame right

Fekvése: A Hotel Jade 3* és Ezüsthíd 4* Hotel Veszprém nyugati részén, egy kellemes, családias hangulatú kertvárosi övezetben, egymás szomszédságában található, a belvárostól 800 m-re, Eplénytől 21 km-re. A két szálloda széleskörű szolgáltatásaival ideális helyszín szabadidős turisták és üzleti utazók részére egyaránt.
Besorolás: 3 és 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Kincsem Wellness Hotel***-Kisbér 8.900.-Ft/ fő/ éj, félpanzióval

Frame right

Fekvése: A kisbéri Kincsem Wellness Hotel a Bakony kapujában Zirc, Pannonhalma, Mór, Bábolna középpontjában Eplénytől 40 km-re helyezkedik el.2007. áprilisában megnyitottuk minden igényt kielégítő wellness részlegünk. A wellness megnyitásával egy időben készültek el az új, restaurált antik bútorokkal berendezett szobák.
Besorolás: 3 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Marina-Port**** és Yacht Club***-Balatonkenese 11.900.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel
Frame right

Fekvése: A vízparti, négycsillagos balatoni wellness-szálloda Budapesttől egy órára, az M7-es autópályáról Balatonfüred felé letérve, a 71-es úton, 10 perces autózást követően, a legmodernebb balatoni vitorláskikötő szomszédságában, Balatonkenesén található. Közvetlenül a vízparton elhelyezkedő balatoni szálloda, 28 km-re Eplénytől.
Besorolás: 4 és 3 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Szépalma***-Porva/Zirc 10.500.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel

Frame right

Fekvése:Szépalma a korábbi évszázadokban nemesi birtok volt, ahol lovak és öszvérek tenyésztésével foglalkoztak. Szépalmapuszta (az Esterházy család egykori ménes-birtoka) a Magas-Bakony erdőségeiben, a Kőris-hegy szomszédságában található 9 km-re Zirctől és 17 km-re Eplénytől.
Besorolás: 3 csillagos szálloda

Részletek itt