Szálloda ****

Anna Grand Hotel****-Balatonfüred 11.975.-Ft-tól/fő/éj, félpanzióval

Frame right

Fekvése: Az Anna Grand Hotel**** Wine & Vital, Balatonfüred reformkori belvárosában helyezkedik el. Az 1.7 hektáron fekvő több mint 200 éves felújított épületegyüttest északról sokrétű kínálattal (játszótér, teniszpálya) rendelkező kiserdő határolja. A szállodánk előtti Gyógy téren található az 1800-ban épült híres Kossuth-forrás, mely csendes, nyugodt környezetet biztosít kikapcsolódni vágyó vendégeink részére. Főépületünktől 100 méterre található a háromszintes, akadálymentesített, igényesen berendezett Ipoly Residence szárnyunk. A 120 éves eklektikus műemlék épület közvetlenül a Balaton-parti híres Tagore sétány és emlékparkban található.
Besorolás: 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Forest Hills****- Zirc 9.700.-Ft-tól/fő/éj, reggelivel

Frame right

Fekvése: A Hotel Forest Hills**** Eplénytől alig 10 km-re, Bakonybél irányában található, így az Intersport Síarénához legközelebb fekvő négycsillagos szálloda. A közel 50 hektáros, erdőkkel körülölelt birtok zavartalan csendje biztosítja a felejthetetlen kikapcsolódást egy-egy tartalmas, síeléssel töltött nap végén. Sícsomagjaink reggelivel, vagy félpanzióval is foglalhatók, korlátlan wellness használatot és a Bakony-Balaton kedvezménykártya révén, Síaréna kedvezményt nyújtanak.
Besorolás : 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hunguest Hotel Bál Resort****-Balatonalmádi 9.000-Ft-tól/fő/éj

Frame right

Fekvése: A Hunguest Hotel Bál Resort**** a Balaton északi partján, Balatonalmádiban, egy 2 hektáros ősparkban található, mindössze 200 méterre a Balatontól, ahova egy hídon keresztül vezet az út. A szálloda mindössze 25 percnyi távolságra fekszik a síarénától.

Besorolás: 4 csillagos szálloda

Részletek itt

 

Hotel Szarvaskút****-Zirc 11.050.-Ft/ fő/ éj-től, reggelivel masszázzsal

Frame right

Fekvése: Eplénytől kevesebb, mint 10 km-re, a Bakony legnagyobb wellness részlegével, télen is működő kültéri pezsgőfürdővel, masszázs és kozmetikai szolgáltatásokkal, valamint egyedülálló kemencés ételválasztékkal várunk mindenkit, aki szeretne maximálisan kipihenten, testileg és lelkileg is feltöltődve nekivágni másnap is az sípálya jeltőinek.
Besorolás: 4 csillagos szálloda

Részletek itt