jan 26, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!

Gyere síelni a friss hóra Eplénybe! Nagyon szerencsések vagyunk, mert nálunk eset a legtöbb hó az országban. Összesen kb 40 cm hullott le az utóbbi időszakban. Ebből egy kicsi elolvadt, mert a talaj nem tudott olyan gyorsan kihűlni, de a java megmaradt. Az utak jól járhatóak, a közlekedés zavartalan.

Ma eláll a szél, szép időben lehet síelni. A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. A felvonóknál nem kell várakozni, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Rengeteg hóval, nagyon jó minőségben síelhető az 1-es pálya és a tanulópálya. A 7-es pálya alsó részén sok friss hó van, tetején a tegnapi szél miatt a hóréteg elvékonyodott, ezt ma éjszaka hóágyúzzuk és holnapra rendben lesz. Az 1/b és a 6-os pályákon kicsit vékonyabb a hóréteg, de ezek is síelhetőek.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé.

A továbbiakban is igazi téli időjárásra számíthatunk. Minden nap várjuk vendégeinket, nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul:

Január 26 hétfő: 09:30-20:00
Január 27 kedd: 09:30-22:00
Január 28 szerda: 09:30-20:00
Január 29 csütörtök: 09:30-20:00

Holnap Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre. Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva