jan 26, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!

Gyere síelni a friss hóra Eplénybe! Nagyon szerencsések vagyunk, mert nálunk eset a legtöbb hó az országban. Összesen kb 40 cm hullott le az utóbbi időszakban. Ebből egy kicsi elolvadt, mert a talaj nem tudott olyan gyorsan kihűlni, de a java megmaradt. Az utak jól járhatóak, a közlekedés zavartalan.

Ma eláll a szél, szép időben lehet síelni. A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. A felvonóknál nem kell várakozni, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Rengeteg hóval, nagyon jó minőségben síelhető az 1-es pálya és a tanulópálya. A 7-es pálya alsó részén sok friss hó van, tetején a tegnapi szél miatt a hóréteg elvékonyodott, ezt ma éjszaka hóágyúzzuk és holnapra rendben lesz. Az 1/b és a 6-os pályákon kicsit vékonyabb a hóréteg, de ezek is síelhetőek.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé.

A továbbiakban is igazi téli időjárásra számíthatunk. Minden nap várjuk vendégeinket, nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul:

Január 26 hétfő: 09:30-20:00
Január 27 kedd: 09:30-22:00
Január 28 szerda: 09:30-20:00
Január 29 csütörtök: 09:30-20:00

Holnap Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre. Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva