jan 26, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!

Gyere síelni a friss hóra Eplénybe! Nagyon szerencsések vagyunk, mert nálunk eset a legtöbb hó az országban. Összesen kb 40 cm hullott le az utóbbi időszakban. Ebből egy kicsi elolvadt, mert a talaj nem tudott olyan gyorsan kihűlni, de a java megmaradt. Az utak jól járhatóak, a közlekedés zavartalan.

Ma eláll a szél, szép időben lehet síelni. A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. A felvonóknál nem kell várakozni, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Rengeteg hóval, nagyon jó minőségben síelhető az 1-es pálya és a tanulópálya. A 7-es pálya alsó részén sok friss hó van, tetején a tegnapi szél miatt a hóréteg elvékonyodott, ezt ma éjszaka hóágyúzzuk és holnapra rendben lesz. Az 1/b és a 6-os pályákon kicsit vékonyabb a hóréteg, de ezek is síelhetőek.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé.

A továbbiakban is igazi téli időjárásra számíthatunk. Minden nap várjuk vendégeinket, nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul:

Január 26 hétfő: 09:30-20:00
Január 27 kedd: 09:30-22:00
Január 28 szerda: 09:30-20:00
Január 29 csütörtök: 09:30-20:00

Holnap Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre. Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!" a következővel:

További Hírek
jan 22, 11 óra telt el

Szép ratrakolt pályák, friss hóréteg, world snowboard day!

Egész éjjel mentek az ágyúk és a ratrakok, hogy a legjobbat adjuk nektek vasárnap is! A mai napon World Snowboard Day a Nitro Snowparkban, új elemekkel, Pinetime Clothing grill partyval, Monster Truck-al, zenével, érkezik a Skullcandy is sá…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

Mesés téli vasárnap, Síelj Eplényben 7.235 méteren!

Üzemel MINDEN felvonónk, üzemel majdnem MINDEN pályánk! A holnapi lesz a 46. sínap Magyarországon, Eplényben! A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat fújtunk a pályákra! MÁR MOST ratrakolunk, éjszaka a meredek részek is kész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva