jan 26, 3 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!

Gyere síelni a friss hóra Eplénybe! Nagyon szerencsések vagyunk, mert nálunk eset a legtöbb hó az országban. Összesen kb 40 cm hullott le az utóbbi időszakban. Ebből egy kicsi elolvadt, mert a talaj nem tudott olyan gyorsan kihűlni, de a java megmaradt. Az utak jól járhatóak, a közlekedés zavartalan.

Ma eláll a szél, szép időben lehet síelni. A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a T1 oktatólift. A felvonóknál nem kell várakozni, ráadásul kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Rengeteg hóval, nagyon jó minőségben síelhető az 1-es pálya és a tanulópálya. A 7-es pálya alsó részén sok friss hó van, tetején a tegnapi szél miatt a hóréteg elvékonyodott, ezt ma éjszaka hóágyúzzuk és holnapra rendben lesz. Az 1/b és a 6-os pályákon kicsit vékonyabb a hóréteg, de ezek is síelhetőek.

Nyitva a síiskolánk, a kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme és a Kemencés Büfé.

A továbbiakban is igazi téli időjárásra számíthatunk. Minden nap várjuk vendégeinket, nyitva tartásunk az alábbiak szerint alakul:

Január 26 hétfő: 09:30-20:00
Január 27 kedd: 09:30-22:00
Január 28 szerda: 09:30-20:00
Január 29 csütörtök: 09:30-20:00

Holnap Szuperkedd, amikor 40% kedvezményt adunk az este hat és este tíz óra között érvényes jegyekre. Munka után jól esik egy levezető esti csúszás a kivilágított pályákon, a hegytetőre pedig Magyarország egyetlen négyüléses síliftje, az OMV MaxxMotion Felvonó repít fel.

Ha nem szeretnél autózni, akkor tekintsd meg buszos csomagunkat! A buszos útra a jegyek korlátozott számban kaphatók a Sportokboltja.hu webáruházban.

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak – zavartalan a közlekedés!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva