már 25, 5 év telt el

Szél nélkül érkezik a hó. Nem lesz hófúvás, de Szuperszerda igen!

Már 4 centi hó leesett, de még csak most jön a java, a táj várhatóan 20 25 cm-es szép fehér takaróba burkolózik reggelre. Ezúttal azonban nem párosul szél a csapadékhoz, ezért hóátfúvásokra nem kell számítani. Járhatóak lesznek az utak, akadálymentesen el lehet majd jutni hozzánk.

A pályákat jó minőségű porhó fedi, folytatjuk a hóágyúzást és minden éjjel ratrakolunk. Jól síelhető az 1-es, az 1/b, a T1 és a 7-es pályánk. Üzemel a négyüléses felvonónk, ezért várakozni biztosan nem kell. Kedden 09:30-tól 17:30-ig tartunk nyitva.

Szerdán “Szuperszerda” lesz. 09:30-tól 22:00-ig leszünk nyitva, 18:00 és 22:00 között pedig féláron lehet síelni bárki számára. Pénteken viszont “Extrapénteket” tartunk 40% esti kedvezménnyel.

A 18 év alattiak szezon végéig ingyen síelhetnek. Mindemellett aki jegyet/bérletet vált Húsvétig, az feliratkozhat a nyereménylistára. Minél többször jössz el, annál nagyobb az esélyed.

Mit is lehet nyerni?

A Nordica Síaréna, a Síelők.hu és az Időkép.hu  közös nyereményjátékán összesen több, mint 1,5 millió Ft értékű nyeremények várnak gazdára: 3 évre szóló síbérlet, egy Audi A3 teszthétvége, egy komplett Nordica síszett és még hosszan sorolhatnánk. Részletes lista itt.

És még van kedvezmény: Húsvéti carving tanfolyam féláron

Megosztás: "Szél nélkül érkezik a hó. Nem lesz hófúvás, de Szuperszerda igen!" a következővel: