aug 14, 4 év telt el

Szép nyári idő és izgalmas versenyek a hétvégén!

Csütörtöktől ismét szép nyárias időnk lesz. Érdemes tehát kirándulással, szabadidős programokkal tölteni az előttünk álló napokat.

A hosszú-hétvégén minden nap 10-től 18 óráig nyitva lesz a Bringaréna. Érdemes a családi hétvégét nálunk tölteni, a kellemes erdei pályák felejthetetlen élménnyel ajándékozzák meg látogatóinkat. A felvonóval felvihetők a kerékpárok, de természetesen a libegő gyalogosan is használható. Egészen az Ámos-hegyi kilátóig repíti utasait Magyarország egyetlen négyüléses felvonója. Tiszta időnk lesz, ezért messze el lehet látni majd, gyönyörködni varázslatos panorámában.

A hosszú hétvége kellemes légkörét izgalmas versenyek fűszerezik majd. Két versenyszámban mérik össze tudásukat országunk legjobb kerékpárosai.

A snowboard pályán a fourcross bajnokság résztvevői fej-fej mellett indulva versengenek majd a legjobbnak járó címért a családi síszerpentinen áthaladva egészen a sípályák aljáig. Mindemellett idén is nálunk  rendezik a DH OB-t. A Gravity Hall Downhill Országos Bajnokság névre hallgató rendezvényen látványos és izgalmas futamok várják az érdeklődőket.

     

Szezonvégi nyitva-tartásunk az alábbiak szerint alakul:

Augusztus 20-ig minden nap 10-től 18 óráig vagyunk nyitva.

Augusztus 21-23-ig zárva tartunk.

Augusztus 24-én és 25-én 10-től 18 óráig leszünk nyitva.

Augusztus 25-e vasárnap lesz a szezon utolsó napja. Várunk mindenkit vissza jövőre és télen síelni!

Megosztás: "Szép nyári idő és izgalmas versenyek a hétvégén!" a következővel: