okt 12, 5 év telt el

Vásárolj most szezonbérletet 20% kedvezménnyel!

Mindenki nagy örömére elindult kedvezményes szezonbérlet vásárlási akciónk. Október 13-ától kezdődően 20 % kedvezménnyel vásárolhatjátok meg az előttünk álló szezonra érvényes bérleteket. Az akció október 26-ig tart, ne maradjatok le róla!
Vásárláskor egy utalványt adunk, melyet a Nordica Síaréna jegypénztárában tudtok beváltani a síszezon időtartama alatt. Az utalványok beváltásának és a bérletek használatának feltételeiről itt tájékozódhattok.

Az idei évtől a személyre szóló szezonbérleteket a tulajdonosa fényképével látjuk el! Lehet vinni saját igazolványképet is, de vásárláskor is szívesen készítenek rólatok egy fotót a kollégák. A lényeg egy jó minőségű kép, amit rányomtatunk a bérletekre. Ebből a bérlettípusból vásárolhattok felnőtt, diák/nyugdíjas valamint gyermekáron is.

Ezévtől lehetőség nyílik átruházható szezonbérletek vásárlására is. Ezeket viszont nem lehet sem diák/nyugdíjas, sem pedig gyermekáron megvenni az átruházhatóságából adódóan.

A Freeski és a Snowboard szerelmeseinek az idei évtől elérhető a Freeski és FunPark szezonbérlet! Ez a bérlet csak a csákányos felvonókra érvényes. Elérhető felnőtt, diák/nyugdíjas és gyermek áron is, ezért szintén fényképes.

A bérletek megvásárlására Veszprémben a Hefa Sportboltban, Székesfehérváron a Nitro Store-ban illetve online a Sportokboltja webáruházban van lehetőség.

Figyelem a személyre szóló bérletekhez jó minsőségű fénykép szükséges!
Diák/nyugdíjas jegyeket a megfelelő igazolványok felmutatása ellenében adunk el!
Gyermek bérlet 6-14 éves korig váltható!

Megosztás: "Vásárolj most szezonbérletet 20% kedvezménnyel!" a következővel: