A szezonbérlet vásárlásának és használatának feltételei

Alapvetően két típusú Nordica Síaréna szezonbérletet lehet vásárolni.

Az egyik típus a személyre-szóló és fényképpel ellátott bérlet. A személyre szóló bérletek megvásárolhatók felnőtt, diák/nyugdíjas és gyermek áron is. A másik típus az átruházható szezonbérlet. Ennek a típusnak a vásárlására csak egy árban van lehetőség, az átruházhatóság miatt.

A 2015 őszén vásárolt szezonbérlet utalványok beváltásának feltételei:
– Az utalvány beváltására a 2015/2016-es szezon első napjától kezdődően, a szezon utolsó napjáig bezárólag van lehetőség a Nordica Síaréna jegypénztárában.
– A szezon időtartama alatt beváltásra nem került utalványok árát nem áll módunkban visszatéríteni.
– Utalványát személyesen válthatja be, személyigazolványa felmutatása mellett.

A fényképes szezonbérlet felhasználásának feltételei:
– A fényképes szezonbérletet csak a bérlet tulajdonosa használhatja, a bérlet nem átruházható.
– Ha a bérlet használatát arra nem jogosult személy kísérli meg, a Nordica Síaréna a bérletet érvénytelenítheti.
– A szezonbérletek tulajdonosát a Nordica Síaréna ellenőrizheti, ebben az esetben a bérlet tulajdonosának kötelessége bérletét az ellenőrzést végző személynek felmutatni.
– A Nordica Síaréna nem vállal felelősséget az időjárási körülményekből adódó, szolgáltatásminőségben bekövetkező változásokért.
– A szezonbérleteket csak a Nordica Síaréna nyitvatartási ideje alatt lehet használni.
A Nordica Síaréna nyitvatartása az időjárás függvénye, személyzetünkkel teljes erővel azon dolgozunk, hogy minden lehetséges alkalmat kihasználjunk a nyitvatartásra, ugyanakkor a Nordica Síaréna nem vállal felelősséget az időjárásból fakadó változékony nyitvatartásért.
A Nordica Síaréna nem vállal felelősséget a pályák állapotáért, a síelhető pályaszakasz minőségéért valamint a sorbanállási idő hosszát illetően.
– A Nordica Síaréna alacsony forgalom esetén fenntartja a nyitva tartás korlátozásának jogát bizonyos felvonókra, ha azok képesek a síelők folyamatos szállítására a minimális sorbanállási idő biztosítása mellett.
– Az elveszett bérleteket nem áll módunkban pótolni.
– A Nordica Síaréna a síszezon maximum 5 napján jogosult a szezonbérletek érvényességének részleges vagy teljes korlátozására. A Nordica Síaréna köteles ezeket az alkalmakat legalább 48 órával előre közzé tenni.

Az átruházható szezonbérletek felhasználásának feltételei:

-A bérlet szabadon átruházható más személyekre is.
-A szezonbérletek használóját a Nordica Síaréna ellenőrizheti, ebben az esetben a bérletet használó vendég kötelessége bérletét az ellenőrzést végző személynek felmutatni.
-A Nordica Síaréna nem vállal felelősséget az időjárási körülményekből adódó, szolgáltatásminőségben bekövetkező változásokért.
-A szezonbérleteket csak a Nordica Síaréna nyitvatartási ideje alatt lehet használni.
A Nordica Síaréna nyitva tartása az időjárás függvénye, személyzetünkkel teljes erővel azon dolgozunk, hogy minden lehetséges alkalmat kihasználjunk a nyitva tartásra, ugyanakkor a Nordica Síaréna nem vállal felelősséget az időjárásból fakadó változékony nyitva tartásért.
A Nordica Síaréna nem vállal felelősséget a pályák állapotáért, a síelhető pályaszakasz minőségéért valamint a sorban állási idő hosszát illetően.
-A Nordica Síaréna alacsony forgalom esetén fenntartja a nyitva tartás korlátozásának jogát bizonyos felvonókra, ha azok képesek a síelők folyamatos szállítására a minimális sorbanállási idő biztosítása mellett.
-Az elvesztett bérleteket nem áll módunkban pótolni.
-Az átruházható szezonbérletek tulajdonjogával kapcsolatos viták rendezéséért a Nordica Síaréna nem felelős.
– A Nordica Síaréna a síszezon maximum 5 napján jogosult a szezonbérletek érvényességének részleges vagy teljes korlátozására. A Nordica Síaréna köteles ezeket az alkalmakat legalább 48 órával előre közzé tenni.