jan 21, 6 év telt el

Szombati Red Bull Homerun rendezvény

A szombat este 8-kor megrendezésre kerülő Red Bull Homerun rendezvény miatt a pálya 19:30-kor fog zárni. Ugyanakkor, minden stabil sí és snowboard tudással rendelkező vendégünk nevezését várjuk a versenyre, a nevezés díjtalan!

Január 21-én szombaton, 20:00-kor megrendezésre kerül az országban egyedülálló verseny, a Red Bull Homerun tömeglesiklás, ahol akár 100 versenyző is indulhat egyszerre az 1-es pálya teljes hosszán. A nevezni szombaton 15:00-tól lehet, a versenyen való részvétel díjtalan. Külön kerül megrendezésre a snowboardosok és síelők futama. Az egyes futamokban 100-100 versenyző vehet részt. A versenyt éjfélig tartó buli követi a PORT.hu teraszon a Kemencés Büfé előtt. Bővebb információ itt olvasható.

A versenyen való részvétel és nevezés ingyenes.

Felhívjuk vendégeink figyelmét, hogy a szombati napon a pályán kisebb (4 db maximum 5 m széles) akadályok lettek kialakítva a versenyzőknek, amelyek a versenyig való megóvásuk érdekében le vannak hálózva, az egész napi síelést nem akadályozzák.

A verseny miatt 21-én a pálya 19:30-kor zár, természetesen Holle Anyó Kocsmája 20:30-ig nyitva lesz, továbbá a versenyt követő buliba is várjuk vendégeinket!

Megosztás: "Szombati Red Bull Homerun rendezvény" a következővel: