feb 1, 5 év telt el

Szombattól szárnyal a Sólyom, a pályák jól bírják a meleget!

Megérte óvni a pályákat, mert így nagyon jól átvészelték a tavaszias időt. Szombattól síelhető lesz a teljes 1-es pálya, az 1/b, 1/c, a 6-os, a 7-es pálya, a T1 tanpálya és Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja is. Ez összesen 3234 méter síelhető pályát jelent. A hóréteg átlagosan még mindig szép vastag. Állaga szombaton még kásás lesz a meleg miatt, helyenként lehetnek barnás elszíneződések, földfoltok. A 2-es, 3-as és 4-es pályáink le lesznek zárva, de saját felelősségre síelhetők. Szombattól üzemel a négyüléses síliftünk, az 1-es és 2-es csákányos felvonónk. Tehát várakozni biztosan nem kell majd a felvonóknál.

Holle Anyó étterme, a Kemencés Büfé, a Weltauto Körvár és az Erdei Betérő is nyitva lesz. Természetesen várjuk a jelentkezőnket síiskolánkban, síóvodánkban és a kölcsönző is rogyásig van felszereléssel.

Vasárnap havazás kezdődik, nappal új fehér takarót kapnak a pályák, vasárnap éjjeltől pedig már gyártjuk is a porhavat ágyúinkkal. Visszatér a hideg és ne feledjétek, hogy még csak a tél felénél járunk! Még rengeteget lehet csúszni ebben a szezonban.

 

 

Megosztás: "Szombattól szárnyal a Sólyom, a pályák jól bírják a meleget!" a következővel: