jan 18, 3 év telt el

Szuper a pálya és szárnyal a négyüléses! Síelj és nyerj Festina órát!

Szuper jó állapotban van az 1-es pályánk, nagyon vastag a hóréteg – éjjel ratrakoltunk. Ha akarsz egy jót síelni, akkor gyere el hozzánk! A hetes és az 1/b pálya is jól síelhető állapotban van még. Bár a hatos pályánk már erősen lekopott, de azon is lecsúszhatsz.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos valamint a T1 felvonó. Nem kell várnod a lifteknél.

A kezdőket tanulópályánk várja, de természetesen nyitva a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk is. A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

Ezen a héten péntektől vasárnapig, minden nap kisorsolásra kerül egy pompás Festina karóra azon jegyváltók között, akik regisztrálnak a pénztárunknál. Az órákat a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina Group – Hungary biztosítja. Az akció részletei itt olvashatók.

Az órák mellett utalványok is gazdára várnak. Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.
Figyelem! A hétvégén nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Szuper a pálya és szárnyal a négyüléses! Síelj és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva