jan 18, 2 év telt el

Szuper a pálya és szárnyal a négyüléses! Síelj és nyerj Festina órát!

Szuper jó állapotban van az 1-es pályánk, nagyon vastag a hóréteg – éjjel ratrakoltunk. Ha akarsz egy jót síelni, akkor gyere el hozzánk! A hetes és az 1/b pálya is jól síelhető állapotban van még. Bár a hatos pályánk már erősen lekopott, de azon is lecsúszhatsz.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos valamint a T1 felvonó. Nem kell várnod a lifteknél.

A kezdőket tanulópályánk várja, de természetesen nyitva a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk is. A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

Ezen a héten péntektől vasárnapig, minden nap kisorsolásra kerül egy pompás Festina karóra azon jegyváltók között, akik regisztrálnak a pénztárunknál. Az órákat a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina Group – Hungary biztosítja. Az akció részletei itt olvashatók.

Az órák mellett utalványok is gazdára várnak. Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.
Figyelem! A hétvégén nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Szuper a pálya és szárnyal a négyüléses! Síelj és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
jan 23, 11 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 22, 1 nap telt el

Nagyon megéri hétköznap IS jönni Eplénybe síelni!

Működik a pályáink 98%-a, folyamatosan ratrakolunk, minden éjszaka vastagítjuk a pályák hórétegét! Hétköznap mindezt a minőséget kedvezményesen élvezheted! Gyere és próbáld ki Magyarország legjobb pályáit, már 7.235 méteren, …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva