jan 18, 2 év telt el

Szuper a pálya és szárnyal a négyüléses! Síelj és nyerj Festina órát!

Szuper jó állapotban van az 1-es pályánk, nagyon vastag a hóréteg – éjjel ratrakoltunk. Ha akarsz egy jót síelni, akkor gyere el hozzánk! A hetes és az 1/b pálya is jól síelhető állapotban van még. Bár a hatos pályánk már erősen lekopott, de azon is lecsúszhatsz.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos valamint a T1 felvonó. Nem kell várnod a lifteknél.

A kezdőket tanulópályánk várja, de természetesen nyitva a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a hegytetőn levő Das Weltauto Körvárunk is. A mai napon 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva.

Ezen a héten péntektől vasárnapig, minden nap kisorsolásra kerül egy pompás Festina karóra azon jegyváltók között, akik regisztrálnak a pénztárunknál. Az órákat a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina Group – Hungary biztosítja. Az akció részletei itt olvashatók.

Az órák mellett utalványok is gazdára várnak. Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.
Figyelem! A hétvégén nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Szuper a pálya és szárnyal a négyüléses! Síelj és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva