feb 4, 4 év telt el

Szuperkedd – friss porhó, szuper pályák – kedvezményes jegyárak!

Éjjel ismét lőttük a pályákat. Kitűnő időnk volt hozzá, 22 ágyúnk óránként 400 köbméter kiváló minőségű porhavat készített. Gyönyörű ratrakolt pályafelszín várja a síelőket.

Igazi téli időnk lesz ma is, 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva 18 és 22 óra között pedig 40% kedvezményt adunk az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárainkból. Összesen 3,5 kilométer hosszúságban síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 lift. Nem kel várni, pörgősen lehet felvonózni.

Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előfoglalni a felszerelést, mert előmelegített sí és snowboardcipőt, valamint soron kívüli kiszolgálást kap aki előfoglal. Oktatási óráidra is előre bejelentkezhetsz – kattints ide!

Hamisítatlan hüttehangulattal és ínycsiklandozó finomságokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és Das Weltauto Körvárunk a hegytetőn. Az esti sízésre kinyitjuk az Erdei Betérőt is.

Ezen a héten Extracsütörtököt tartunk a péntek helyett. Csütörtökön 18 és 22 óra között 40% kedvezménnyel csúszhatsz a csodásan kivilágított pályákon.

Megosztás: "Szuperkedd – friss porhó, szuper pályák – kedvezményes jegyárak!" a következővel: