jan 28, 4 év telt el

Szuperkedd van – délben nyitjuk a hetest – kedvezményes jegyárak!

Éjszaka is hóágyúztunk, rengeteg porhóval gyarapítottuk a pályákat. A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva. Kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben.

Ne feledjétek, hogy Szuperkedd van, tehát 18 és 22 óra között 40% extra kedvezmény jár az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárakból. A hó szuper, már reggeltől síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b és három oktatópálya, déltől viszont már nyitva lesz a hetes is. Az esti sízés alatt ki lesz világítva a hetes pálya, az 1/b pálya és a teljes 1-es. Egész nap szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos és a tanulólift, valamint déltől startol a 2-es csákányos is. Nem kell várni a felvonóknál.

Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a hegytetőn levő Das Weltauto körvár és megnyitjuk az Erdei Betérőt is.

Egész héten nyitva vagyunk, pénteken pedig Extrapénteket tartunk a maival azonos feltételek mellett! Érdemes előfoglalni a kölcsönzőben, mert soron kívüli kiszolgálással és előmelegített sí- és snowboardcipőkkel várjuk azokat, akik online lefoglalják felszerelésüket! Oktatásra tanácsos előre bejelentkezni, ezt is megteheted online!

 

Megosztás: "Szuperkedd van – délben nyitjuk a hetest – kedvezményes jegyárak!" a következővel: