feb 10, 2 év telt el

Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!

IMG_5661A havazás ma reggelre elállt, a pályákra a friss havat rátapostuk ratrakjainkkal. Az utak tiszták és jól járhatóak, mi is kitakarítottuk a parkolókat és a bekötőutat. A sípálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyárainkon lehet ma síbérletet vásárolni. Szuperkedd van, tehát ma 40% kedvezmény jár az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Ma reggel még nem tudjuk elindítani a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót az erős szél miatt. A légmozgás a nap folyamán mérséklődni fog, amint lehet indítjuk az ülőliftet. Nagy valószínűséggel az esti csúszásra már el tudjuk indítani, figyeljétek híreinket!

Addig is három csákányos felvonónkkal lehet feljutni a hegytetőre, és üzemel az alsó két tanulólift is. Az összes pályánk nyitva van, összesen 6,7 km hosszúságban. Bár a hegytetőn sok laza porhavat vitt el a szél, de amennyit lehetett hófogóinkkal megtartottunk, ratrakjainkkal pedig beépítettük a pályákba. Emiatt a pályák felső 100-150 méteres része keményebb, néhol jeges, lejjebb viszont kiválóan síelhetők a pályák.

Természetesen az alsó tanulóliftek üzemelni fognak, lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra a síiskolában. Nyitva tart még kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár is.

Megosztás: "Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
jan 23, 11 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 22, 1 nap telt el

Nagyon megéri hétköznap IS jönni Eplénybe síelni!

Működik a pályáink 98%-a, folyamatosan ratrakolunk, minden éjszaka vastagítjuk a pályák hórétegét! Hétköznap mindezt a minőséget kedvezményesen élvezheted! Gyere és próbáld ki Magyarország legjobb pályáit, már 7.235 méteren, …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva