feb 10, 2 év telt el

Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!

IMG_5661A havazás ma reggelre elállt, a pályákra a friss havat rátapostuk ratrakjainkkal. Az utak tiszták és jól járhatóak, mi is kitakarítottuk a parkolókat és a bekötőutat. A sípálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyárainkon lehet ma síbérletet vásárolni. Szuperkedd van, tehát ma 40% kedvezmény jár az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Ma reggel még nem tudjuk elindítani a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót az erős szél miatt. A légmozgás a nap folyamán mérséklődni fog, amint lehet indítjuk az ülőliftet. Nagy valószínűséggel az esti csúszásra már el tudjuk indítani, figyeljétek híreinket!

Addig is három csákányos felvonónkkal lehet feljutni a hegytetőre, és üzemel az alsó két tanulólift is. Az összes pályánk nyitva van, összesen 6,7 km hosszúságban. Bár a hegytetőn sok laza porhavat vitt el a szél, de amennyit lehetett hófogóinkkal megtartottunk, ratrakjainkkal pedig beépítettük a pályákba. Emiatt a pályák felső 100-150 méteres része keményebb, néhol jeges, lejjebb viszont kiválóan síelhetők a pályák.

Természetesen az alsó tanulóliftek üzemelni fognak, lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra a síiskolában. Nyitva tart még kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár is.

Megosztás: "Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
jul 17, 5 nap telt el

Anyukák Figyelem!

Itt a nyár, tombol a forróság, mindenki a Balatonon van a hétvégén. Tömve vannak a strandok, nagy a tömeg és a gyerekek nem biztos hogy jól érzik magukat. Nehéz olyan programot választani, ahol a gyerekek és a felnőttek is egyaránt fe…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 14, 1 hét telt el

Már javában épül az új 2 üléses felvonónk!

Elkezdtük építeni az új 2 üléses felvonót az Intersport Síarénában Az új felvonó a már meglévő A7-es, és annak 500 méterrel való meghosszabbítására épül. A felvonó így közel 1 km hosszú lesz majd, és elősegíti az Audi Sp…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jul 10, 2 hét telt el

Downhill Országos Bajnokság a Bringarénában!

Idén ismét a Bringarénában kerül megrendezésre a Downhill Országos Bajnokság Magyarország legnagyobb downhill eseménye a Downhill Országos Bajnokság 2017-ben, immáron 6. éve lesz ismét Eplényben a Bringarénában. Minden évben a Brin…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva