feb 10, 2 év telt el

Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!

IMG_5661A havazás ma reggelre elállt, a pályákra a friss havat rátapostuk ratrakjainkkal. Az utak tiszták és jól járhatóak, mi is kitakarítottuk a parkolókat és a bekötőutat. A sípálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyárainkon lehet ma síbérletet vásárolni. Szuperkedd van, tehát ma 40% kedvezmény jár az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Ma reggel még nem tudjuk elindítani a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót az erős szél miatt. A légmozgás a nap folyamán mérséklődni fog, amint lehet indítjuk az ülőliftet. Nagy valószínűséggel az esti csúszásra már el tudjuk indítani, figyeljétek híreinket!

Addig is három csákányos felvonónkkal lehet feljutni a hegytetőre, és üzemel az alsó két tanulólift is. Az összes pályánk nyitva van, összesen 6,7 km hosszúságban. Bár a hegytetőn sok laza porhavat vitt el a szél, de amennyit lehetett hófogóinkkal megtartottunk, ratrakjainkkal pedig beépítettük a pályákba. Emiatt a pályák felső 100-150 méteres része keményebb, néhol jeges, lejjebb viszont kiválóan síelhetők a pályák.

Természetesen az alsó tanulóliftek üzemelni fognak, lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra a síiskolában. Nyitva tart még kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár is.

Megosztás: "Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva