feb 10, 3 év telt el

Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!

IMG_5661A havazás ma reggelre elállt, a pályákra a friss havat rátapostuk ratrakjainkkal. Az utak tiszták és jól járhatóak, mi is kitakarítottuk a parkolókat és a bekötőutat. A sípálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyárainkon lehet ma síbérletet vásárolni. Szuperkedd van, tehát ma 40% kedvezmény jár az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Ma reggel még nem tudjuk elindítani a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót az erős szél miatt. A légmozgás a nap folyamán mérséklődni fog, amint lehet indítjuk az ülőliftet. Nagy valószínűséggel az esti csúszásra már el tudjuk indítani, figyeljétek híreinket!

Addig is három csákányos felvonónkkal lehet feljutni a hegytetőre, és üzemel az alsó két tanulólift is. Az összes pályánk nyitva van, összesen 6,7 km hosszúságban. Bár a hegytetőn sok laza porhavat vitt el a szél, de amennyit lehetett hófogóinkkal megtartottunk, ratrakjainkkal pedig beépítettük a pályákba. Emiatt a pályák felső 100-150 méteres része keményebb, néhol jeges, lejjebb viszont kiválóan síelhetők a pályák.

Természetesen az alsó tanulóliftek üzemelni fognak, lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra a síiskolában. Nyitva tart még kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár is.

Megosztás: "Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva