feb 10, 2 év telt el

Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!

IMG_5661A havazás ma reggelre elállt, a pályákra a friss havat rátapostuk ratrakjainkkal. Az utak tiszták és jól járhatóak, mi is kitakarítottuk a parkolókat és a bekötőutat. A sípálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 22:00-ig tartunk nyitva, kedvezményes hétköznapi jegyárainkon lehet ma síbérletet vásárolni. Szuperkedd van, tehát ma 40% kedvezmény jár az este hat és tíz óra között érvényes jegyekre.

Ma reggel még nem tudjuk elindítani a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonót az erős szél miatt. A légmozgás a nap folyamán mérséklődni fog, amint lehet indítjuk az ülőliftet. Nagy valószínűséggel az esti csúszásra már el tudjuk indítani, figyeljétek híreinket!

Addig is három csákányos felvonónkkal lehet feljutni a hegytetőre, és üzemel az alsó két tanulólift is. Az összes pályánk nyitva van, összesen 6,7 km hosszúságban. Bár a hegytetőn sok laza porhavat vitt el a szél, de amennyit lehetett hófogóinkkal megtartottunk, ratrakjainkkal pedig beépítettük a pályákba. Emiatt a pályák felső 100-150 méteres része keményebb, néhol jeges, lejjebb viszont kiválóan síelhetők a pályák.

Természetesen az alsó tanulóliftek üzemelni fognak, lehet jelentkezni sí és snowboard oktatásra a síiskolában. Nyitva tart még kölcsönzőnk, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár is.

Megosztás: "Szuperkedd van! Jól járhatóak az utak!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva