jan 29, 4 év telt el

További 3 pályát nyitunk a jelenlegi 7 mellé – napról napra bővülünk!

Nagyon kedvező időnk van a hógyártáshoz, a következő napokban is sorra nyitjuk meg az új pályákat. Pompásak a hóviszonyok, most nagyon megéri eljönni hozzánk, ráadásul ha hétköznap jöttök a jegyek is olcsóbbak.

Jelenleg síelhető a teljes 1-es pálya, 1/b pálya, 1/c pálya, a 7-es pálya valamint a T1, T2, T3 pályák. Csütörtökön már csúszhattok a hatoson, ami egy nagyon különleges pályánk. Tavaly óta 15 méterrel lett szélesebb a felső része, az alja pedig egy izgalmas családi szerpentinben végződik. Pénteken megnyitjuk a T3-as lift melletti oktatópályát, szombaton pedig nyitjuk a Freeski és Funparkot. Természetesen a hóágyúknak nincsen pihenő, nekiállunk a 4-es pálya behavazásának is.

Szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es csákányos, a 2-es csákányos, a T1, T2 lift, péntektől pedig működik a T3 felvonó is. Várakozás nélkül lehet róni a köröket. Nyitva a síiskola és a kölcsönző. Érdemes online előre lefoglalni a felszerelést, mert soron kívüli kiszolgálással, továbbá előmelegített sí-és snowboardcipőkkel fogadják azokat, akik előfoglalnak. Emellett az oktatási időpontokat is le lehet foglalni előre.

Finomabbnál finomabb ételekkel és italokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé, a Das Weltauto Körvár és az Erdei Betérő.

Minden nap van esti sízés pénteken pedig éjszakába nyúló csúszást rendezünk. Aznap este tíz óráig tartunk nyitva, 18 és 22 óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet csúszni a fényárban úszó pályákon. Ki lesz világítva a teljes 1-es pálya, az 1/b, a 6-os pálya, a 7-es pálya és az 1-es tanulópálya, továbbá egész este 4 lift jár majd folyamatosan.

Csütörtökön 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, a kettes csákányos este hétig, az 1-es csákányos pedig este hatig jár majd.

 

 

Megosztás: "További 3 pályát nyitunk a jelenlegi 7 mellé – napról napra bővülünk!" a következővel: