feb 2, 4 év telt el

Továbbra is kitűnő körülmények – kedvezményes hétköznapi jegyárak!

Kitűnő minőségű pályákkal és kedvezményes hétköznapi jegyárakkal várjuk vendégeinket a továbbiakban is! Marad az igazi téli idő a folytatásban, éjszaka ismét a hóágyúk zajától lesz hangos a Síaréna. Reggelre friss, ratrakolt porhó borítja majd a pályákat. Az útkarbantartásnak köszönhetően a sípálya könnyen megközelíthető.

Továbbra is síelhető 3,5 kilométer pályánk. Nyitva a teljes 1-es pálya, az 1/b, az 1/c, a 6-os, a 7-es, a T1, T2, T3, T4 pályák, valamint a freestyle park. Üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos, a 2-es csákányos valamint a T1, T2 felvonók. Nem lesz sorbanállás a lifteknél, pörgősen lehet majd körözni a pályán.

Minden nap nyitva a síiskola és a kölcsönző is. Finom ételekkel és italokkal várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár. Ha előre lefoglalod a felszerelésed, akkor előmelegített sí vagy snowboardcipőt kapsz, valamint soron kívüli kiszolgálásban részesülsz. Oktatásra is előre bejelentkezhetsz ide kattintva.

Érdemes szabadságot kivenni és eljönni néhány napra, mert nagyon jók a pályák és hétköznap olcsóbb a jegy is. Minden nap lesz esti sízés, holnap után pedig éjszakába nyúló csúszást tartunk. Kedden 18 és 22 óra között 40% extra engedményt adunk az alapból kedvezményes hétköznapi jegyárainkból. Fényárban úszó pályák várnak rád. Ki lesz világítva a teljes 1-es, az 1/b, a 6-os, a 7-es és a T1 pálya.

 

Megosztás: "Továbbra is kitűnő körülmények – kedvezményes hétköznapi jegyárak!" a következővel: