jan 13, 6 év telt el

Új honlap design

A mai naptól vendégeink választhatnak két honlap design közül, továbbá a pályával kapcsolatos legfőbb információk folyamatosan szem előtt vannak.
A két ünnep közötti visszajelzésekre reagálva elkészült egy másik honlap design, ami az idén bevezetett website struktúrájára épül, ugyanakkor, megtartjuk a szürke, letisztult felületet is, így a vendégek ízlésére bízzuk, hogy melyik verziót kívánják használni. Váltani bármikor lehetőségük van a jobb felső részben található ikonokra kattintva!
Nagyobb újítás még a weblapon, hogy a korábban a Celsius-t jelző ikon alatt elérhető információk a főoldalra kerültek, így azok mindig szem előtt lesznek. A hegytetőn, illetve a völgyben elhelyezett meteorológiai állomások adatait is innen érhetik el, továbbá az előrejelzésre kattintva, egy, közvetlenül a sípályára számított időjárás előrejelzést láthatnak vendégeink (sajnos, garanciát nem tudunk vállalni az előrejelzésben leírtakért, de a Meteoplaza meteorológusai folyamatosan újraszámítják az adatokat, ahogy változnak az időjárási feltételek).
Az Ámos-hegyen az internetszolgáltatás továbbra is akadozik, ezért a meteorológiai állomások, illetve a webkamera nem mindig továbbítják a jelet, ennek elhárításán dolgozunk, szíves türelmüket kérjük!

Megosztás: "Új honlap design" a következővel: