okt 4, 4 év telt el

Újabb kivilágított pálya és második ülőszékes felvonó!

Nincs többé „vakhetes” !!!!!

Legnépszerűbb sípályánk, a 7-es annyira jó, hogy még sötétedés után is szép számban síeltek rajta. Intelmeink és a lezárások ellenére sokan választották a „vakhetest”. Értettük a célzást – idén kivilágítjuk.

A 7-es pályán már lefektettük a villanyvezetéket, elkészültek a betonalapzatok és nemsokára felállítjuk az oszlopokat is, melyeken nagy-teljesítményű reflektorokat helyezünk el. Tehát idéntől 569 méterrel nő a kivilágított sípályák hossza.  A nagy sikernek örvendő esti sízések így még élvezetesebbek lesznek a majd 4 kilométernyi kivilágított pályán.

Sajnos a 2013/2014-es, 52 pontos fejlesztési programunk 14-es, 20-as, 22-es, 23-as pontjainak megvalósítása a jövő évre tolódik, mert a szükséges engedélyek beszerzése nem várt mértékben elhúzódott. Szomorkodni emiatt nem szabad, hiszen idén is nagyszerű fejlesztések lesznek.

Most azonban öveket becsatolni – lássuk mi lesz jövőre!

14. A 7/a sípályát víz és elektromos hálózattal látjuk el és hidránsokat telepítünk rá. Könnyedén be lehet majd ágyúzni a területet.

20. Páros Csillag lesz a neve legújabb gyöngyszemünknek. A 7-es és a 7/a sípályára 980 méter hosszúságban megépítjük hazánk leghosszabb  ülőszékes sífelvonóját, amely a második lesz Eplényben a 2009-ben épített Szent Sólyom négyüléses mellett. A Síaréna liftjeinél eddig sem volt jellemző a sorállás, de a Páros Csillag nagymértékben megnöveli majd az amúgy is jelentős felvonó kapacitást.

22. Áthelyezzük az 1-es csákányos felvonó kiszálló állomását. Így szabadon át lehet majd csúszni a 7-es pályáról a 7/a pályára és a 6-os, 1/b pályák is könnyen elérhetők lesznek.

23. A 2-es csákányos felvonót meghosszabbítjuk 350 méterrel lefelé, ami így kiszolgálja a teljes 7-es pályát és a 7/a pálya jelentős részét.

Egy jó hír a végére:

Jövő héten kezdődik a szezonbérlet elővásárlási akciónk! Október 10 és október 27 között 20% kedvezményt adunk a szezonbérletek árából.

Megosztás: "Újabb kivilágított pálya és második ülőszékes felvonó!" a következővel: