jan 24, 5 év telt el

Újdonságokkal készülünk a hétvégére!

A hétvégén még több sportágat próbálhattok ki Magyarország legnagyobb és leghóbiztosabb télisport komplexumában a Nordica Síarénában. Az alpesi sí és snowboard a freeski és freestyle snowboard és a sífutás mellett már szánkózni is lehet majd Eplényben. Múlt héten nyitottuk meg 700 méteres sífutó pályánkat, most hétvégére pedig beindul a 4-es szánkópályánk, amely 450 méteres hosszával Magyarországon a leghosszabb. A kanyargós erdei pálya páratlan élmény a szánkó szerelmeseinek.

Figyelem! A szánkópályát csak természetes hóréteg borítja, felvonó egyenlőre nem használható hozzá. Használata azonban ingyenes.

A pálya Eplény falujában levő parkolótól rövid kis erdei sétával közelíthető meg. Hétvégére ki is táblázzuk majd, hogy könnyedén odataláljatok! Meleg italokkal és finom ételekkel a szánkópálya tövében található Erdei Betérőben tudunk szolgálni. A síterületen szánkózni TILOS!

Gondolkodtál azon, hogy mennyivel mész síelés közben? Ha eljössz hozzánk, akkor megtudhatod. Hétvégétől ugyanis üzemel sebességmérő műszerünk. Lehet tehát versengeni, hogy ki a sebességbajnok. Azért csak óvatosan! 🙂

2013.01.25-én pénteken 19:00 és 23:00 között 40% kedvezménnyel síelhetsz a csodálatosan kivilágított eplényi sípályákon a Nordica Síarénában. A hegytetőre Magyarország egyetlen négyüléses felvonója visz fel. A hó kiváló, éjszakánként hóágyúzunk, sorbanállni nem kell. Ráadásul szombaton addig alhatsz, ameddig csak akarsz. Holle Anyó étterme is nyitva lesz, a hó kiváló. Miért maradnál otthon?

Megosztás: "Újdonságokkal készülünk a hétvégére!" a következővel: