már 12, 5 év telt el

Újra támad a tél – akár az összes pálya nyitva lehet!

Hamarosan a betörő hideg levegő eléri Eplényt. A hőmérséklet nagyot zuhan a következő napokban és kiadós havazás várható. A természetes hóréteg vastagsága 20 és 40 cm között lesz. Ez nagyon jól jön nekünk, de amint kellőképpen leesik a hőmérséklet beindítjuk a hóágyúkat is. A télről megmaradt hóréteg első osztályú alapot képez, a pályákat akár egy éjszakai hóágyúzással kiváló formába hozhatjuk. Az 1-es, az 1/b, a 7-es és a T1 pályáink biztosan üzemelnek majd az egész hosszúhétvégén, valamint a négyüléses, az 1-es, a 2-es csákányos és a T1 felvonók is biztosan működni fognak. Ha igazuk lesz az időjósoknak és leesik a 40 centi hó, akkor kinyitjuk az összes pályát és beindítjuk az összes sífelvonót. Ez azt jelenti, hogy több, mint 7 kilométer pályán lehet majd síelni. A lifteknél pedig biztos nem kell várakozni.

Már csütörtöktől nyitva leszünk. A sípályákat folyamatosan ratrakoljuk majd, hogy minél több havat tudjuk megkötni rajtuk. Pénteken szél aznap még erős lesz, de másnapra eláll. Szombattól fantasztikus síelős idő lesz szikrázó napsütéssel, kitűnő, ratrakolt porhavon lehet majd csúszni.

Csütörtökön 09:30-tól 17:30-ig, pénteken, szombaton és vasárnap pedig 09:00-tól este 20:00-ig leszünk nyitva.

A lehűlés nagyon intenzív lesz. A hosszúhétvégére csodálatos síidő, igazi tél vár ránk. Jövő hétvégére azonban ismét tavasz lesz és onnan már csak néhányat kell aludni a kerékpárszezonig. A biciklipályák felkészítését már el is kezdtük.

Ne feledjétek, hogy jövő hét szombaton lesz a Szezonváltó-váltóverseny, melyre szeretettel várunk mindenkit.

Megosztás: "Újra támad a tél – akár az összes pálya nyitva lehet!" a következővel: