jan 28, 5 év telt el

Újra teljes gőzzel!

A tegnapi áramszünet okozta rémálom helyzeten túl, ma már normális áramszolgáltatással teljes gőzzel üzemelünk tovább. Sajnos az áramszünet érintette a teljes kommunikációs hálózatunkat is, ezért tegnap nem működött a hangosbemondó, nem volt internet, és nem lehetett telefonálni sem, mert a hegytetőn lévő telefon átjátszó állomás sem kapott áramot. Ezért nem tudtatok telefonon elérni minket tegnap.

A mai napon 09:30-20:00-ig vagyunk nyitva. A felvonók rendben működnek, üzemel a Szent Sólyom négyüléses, mindhárom csákányos felvonónk és az 1-es tanulófelvonó. Síelhető a teljes 1-es pálya, 1/b, 1/c, a 2-es, 2/b, 3-as, a 4-es, 6-os, 7-es pálya, mindhárom tanulópálya és Magyarország legnagyobb Freeski és Snowboardparkja is. Emellett ingyenesen használható a 700 méteres sífutó és a 450 méteres szánkópálya.

A hóréteg 40-70 vastag, de a 2-es, 3-as, 4-es pályán helyenként vékonyabb lehet. Éjjelre elég komoly hideg van kilátásban, ezért hóágyúinkkal frissítjük majd a pályákat.

Bár reggel fél hétkor havazás kezdődött, azért az utak jól járhatóak. Ha folytatódik a csapadék, akkor érkeznek a úttakarítógépek és munkához látnak.

Ne felejtsétek, hogy sebességetek is lemérhetitek a Körvár alatt elhelyezett sebességmérővel.

Megosztás: "Újra teljes gőzzel!" a következővel: