jan 6, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak és friss hó vár!

25 a hóágyú dübörög a Nordica Síarénában. A tegnapi havazásnak és az éjjeli ágyúzásnak köszönhetően hófehér, jól síelhető pályákkal várjuk vendégeinket. Az utak jól járhatóak, a pálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos valamint a T1 oktatólift – várakozás nélkül lehet felvonózni. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a6-os és 7-es pályák valamint a T1, T2 és T3 tanpályák.

Kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

A mai nap folyamán amíg csak engedi az időjárás, addig menni fognak a hóágyúk a 7-es és az 1/b pálya szélén. Ettől függetlenül a pályák nyitva lesznek és lehet rajtuk síelni. Holnap pedig az 1-es pálya felső részét ágyúzzuk várhatóan 13 óráig. Természetesen az 1-es teteje is használható lesz a hóágyúzás alatt, a hetesen pedig holnap nap közben már nem ágyúzunk.

Hétfőtől csütörtökig 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Péntek Extrapéntek lesz, amikor 22:00-ig leszünk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet síelni.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak és friss hó vár!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 3 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva