jan 6, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak és friss hó vár!

25 a hóágyú dübörög a Nordica Síarénában. A tegnapi havazásnak és az éjjeli ágyúzásnak köszönhetően hófehér, jól síelhető pályákkal várjuk vendégeinket. Az utak jól járhatóak, a pálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos valamint a T1 oktatólift – várakozás nélkül lehet felvonózni. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a6-os és 7-es pályák valamint a T1, T2 és T3 tanpályák.

Kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

A mai nap folyamán amíg csak engedi az időjárás, addig menni fognak a hóágyúk a 7-es és az 1/b pálya szélén. Ettől függetlenül a pályák nyitva lesznek és lehet rajtuk síelni. Holnap pedig az 1-es pálya felső részét ágyúzzuk várhatóan 13 óráig. Természetesen az 1-es teteje is használható lesz a hóágyúzás alatt, a hetesen pedig holnap nap közben már nem ágyúzunk.

Hétfőtől csütörtökig 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Péntek Extrapéntek lesz, amikor 22:00-ig leszünk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet síelni.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak és friss hó vár!" a következővel:

További Hírek
jan 22, 9 óra telt el

Szép ratrakolt pályák, friss hóréteg, world snowboard day!

Egész éjjel mentek az ágyúk és a ratrakok, hogy a legjobbat adjuk nektek vasárnap is! A mai napon World Snowboard Day a Nitro Snowparkban, új elemekkel, Pinetime Clothing grill partyval, Monster Truck-al, zenével, érkezik a Skullcandy is sá…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 22 óra telt el

Mesés téli vasárnap, Síelj Eplényben 7.235 méteren!

Üzemel MINDEN felvonónk, üzemel majdnem MINDEN pályánk! A holnapi lesz a 46. sínap Magyarországon, Eplényben! A nyitás óta több mint 160.000 köbméter havat fújtunk a pályákra! MÁR MOST ratrakolunk, éjszaka a meredek részek is kész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 21, 1 nap telt el

7.235 méter síelés, csodálatos téli környezet Eplényben!

A mai napon reggel 9:00-től este 9:00-ig 12 órán keresztül tudtok majd síelni kifagyott , frissített, ratrakolt pályákon! Ma üzemelni fog ÖSSZES felvonónk, az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es 3-as csákányos, a T1-es T2-es …

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva