jan 6, 2 év telt el

Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak és friss hó vár!

25 a hóágyú dübörög a Nordica Síarénában. A tegnapi havazásnak és az éjjeli ágyúzásnak köszönhetően hófehér, jól síelhető pályákkal várjuk vendégeinket. Az utak jól járhatóak, a pálya könnyen megközelíthető.

A mai napon 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Egész nap üzemel a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, az 1-es csákányos valamint a T1 oktatólift – várakozás nélkül lehet felvonózni. Síelhető a teljes 1-es pálya, az 1/b, a6-os és 7-es pályák valamint a T1, T2 és T3 tanpályák.

Kedvezményes hétköznapi jegyáraink vannak érvényben. Nyitva a síiskola, a kölcsönző, Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

A mai nap folyamán amíg csak engedi az időjárás, addig menni fognak a hóágyúk a 7-es és az 1/b pálya szélén. Ettől függetlenül a pályák nyitva lesznek és lehet rajtuk síelni. Holnap pedig az 1-es pálya felső részét ágyúzzuk várhatóan 13 óráig. Természetesen az 1-es teteje is használható lesz a hóágyúzás alatt, a hetesen pedig holnap nap közben már nem ágyúzunk.

Hétfőtől csütörtökig 09:30-tól 20:00-ig tartunk nyitva. Péntek Extrapéntek lesz, amikor 22:00-ig leszünk nyitva, este hat és tíz óra között pedig 40% kedvezménnyel lehet síelni.

 

 

Megosztás: "Szárnyal a négyüléses – kedvezményes jegyárak és friss hó vár!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 6 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 1 hét telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva