dec 1, 5 év telt el

Vadonaúj sípálya és 7 új hóágyú

Elkészült a legújabb 7-es számú sípályánk. A kettes csákányos felvonótól ha felfelé nézünk, akkor a bal oldalon találjuk a több, mint 550 méter hosszú 45 méter széles területet. Igazán lankás és széles pálya ez, ideális kezdőknek, de a haladók és a profik sem fognak unatkozni rajta.

   

Ezek a képek egy hónapja készültek. Hamarosan megmutatjuk az elkészült pályát és a középső házat teljes pompájában.

Idén nemcsak új pályákat hozunk létre, hanem a meglévőket is komolyan átalakítjuk. A 4-es számú sípálya középső és alsó szakaszát az eddigi 20 méterről 40 méter szélesre bővítettük 280 méter hosszban. Ez a pálya eddig is rendkívül népszerű volt a haladó és profi síelők, snowboardosok körében. A szélesítéseknek köszönhetően még nagyszerűbb élmény lesz a 4-es pálya.

   

A hógyártó kapacitás eddig is óriási volt, ennek ellenére 7 új, csúcskategóriás Gigastar hóágyút szereztünk be a meglévő 37 hóágyú mellé. Így összesen 44 hóágyú biztosítja majd a friss havat. Hógyártó kapacitásunk a legnagyobb Magyarországon, óránként akár 600 köbméter havat is elő tudunk állítani.

A négyes és a hármas sípályák hóágyú tornyait forgathatóvá tettük. Így sokkal könnyebben és hatékonyabban lehet majd használni őket, valamint az összes hóágyúnkat meggeneráloztuk, így harcra készen várják a mínuszokat.

A Szent Sólyom ülőszékes felvonónál futószőnyeget helyeztünk üzembe, és beszereltünk egy vezérlőeszközt is a megfelelő sebességszabályozás érdekében.

Ha kíváncsiak vagytok rá, hogy mennyivel suhantok, akkor idén lemérhetitek sebességetek a kitelepített sebességmérő szakaszunknál.

Télen a pályák állapotáról a kétnaponta frissülő, minden pályára kiterjedő hójelentésünkkel számolunk majd be nektek.

Mostantól nálunk találjátok Magyarország legnagyobb síoktatói gárdáját. Az elmúlt szezonokhoz képest kétszer annyi oktatóval dolgozunk majd a sí és snowboardoktatásban.

Holle Anyó kibővített étterméhez és konyhájához kibővített hűtő és tárolóhelyiség is dukál. Megépítettük.

A vendégek szórakoztatása érdekében egy modern, nagyképernyős tévét helyezünk el az étteremben.

 

 

Megosztás: "Vadonaúj sípálya és 7 új hóágyú" a következővel: