feb 16, 5 év telt el

Változatos pályarendszer, temérdek hó!

A szezon legjavát éljük. A sok havazásnak és a rengeteg hóágyúzásnak köszönhetően síelhető összesen 7188 méter sípályánk, és minden felvonónk üzemel. Pályák egész kavalkádját barangolhatod be most. Még az ínyencségszámba menő 5-ös, és a 3-as pályánk is nyitva van sok-sok másikkal egyetemben. A hóréteg vastag és kiváló minőségű. Az idő ragyogó, tökéletes sínap a mai.

Nem csak a pályán lehet csúszni. A héten esett 35 centi természetes hó kiváló freeride tereppé tette a Síarénát övező erdőket, ezt az alkalmat sokan meg is ragadják.

Holnap is ugyanennyi pályánk és felvonónk fog működni. Hihetetlen, de hó viszont még ennél is több lesz, mert éjjel ismét ágyúzunk. Nyitva lesz mind az öt vendéglátóhelyünk, és ismét tudtok majd készpénzzel jegyet váltani az éttermi mozgókasszáknál, a gördülékeny jegyvásárlás érdekében. A zökkenőmentes parkolásról a kibővített parkolóink, az új “Praktikus és Kényelmes” parkolási rendszerünk és síbuszaink gondoskodnak. A parkolás természetesen ingyenes.

Csapadék már nem lesz a héten, az utak tiszták és jól járhatóak.

Ma 12:30-kor a 3-as csákányosról egy síelő a nem rendeltetésszerű használatával lerántotta a kötelet. Szerencsére baleset nem történt. A hibát két óra alatt sikerült elhárítani, 14:30-kor újra járt a felvonó. Erre az időszakra alakult ki csak sor a másik kettő csákányosnál. 12:30 előtt és 14:30 után sorban állás nélkül mentek a csákányosok. Érdemes egyébként használni őket, mert nem kell hosszan várakozni előttük a nagyon forgalmas napokon sem.

 

Megosztás: "Változatos pályarendszer, temérdek hó!" a következővel: