sze 4, 3 hónap telt el
, , , , , , , ,

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül!


A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már sokaknak megjött a kedve, hogy érkezzen minél hamarabb a tél, újra előkerüljenek a sí és snowboard felszerelések.

Ezzel mi is így vagyunk, és egyáltalán nem ülünk a babérjainkon!

Folyamatosan haladunk a fejlesztéseinkkel, épül a 2 üléses felvonó, és egyéb kisebb-nagyobb korszerűsítést is eszközölünk idén!

Új kétüléses felvonó

Az új kétüléses felvonónk július végén érkezett meg hozzánk Eplénybe, és azóta nagyon szépen haladunk az építéssel. Mire ideértek az alkatrészek addigra már elkészült az A7-es pályánk meghosszabbítása, így nem volt akadálya hogy egyből elkezdjük az oszlopok alapozását.

Hétről-hétre egyre szebb a látvány, felkerültek az oszlopok is az alapokra, majd a szerelvények az oszlopok tetejére, ahol majd a felvonókötél és rajtuk a székek fognak futni.

Szépen rajzolódik az új sípálya végleges kinézete, ugyanis a fenti fordító állomás és a lenit indító állomás alapja is megvan már, valamint a falak is húzódnak szépen fel.

Plusz érdekesség, hogy a fenti fordító állomás épületében egy új ratrak garázs is helyet kap majd.

Tartjuk az ütemtervet, így a 2017-2018-as szezon megkezdésekor ha minden jól megy továbbra is, át lesz adva az új pályaszakasz és a felvonó is.

Hógyártó kapacitás

Az új sípálya szakasz miatt további háttérrendszer fejlesztést is eszközölnünk kell.

Az eddigi hógyártó kapacitásunkat másfélszeresére növeljük, egy teljesen új szivattyúállomás építésével, valamint további 5 db új hóágyú beszerzésével.

Az új hóágyúk illetve a rendszer nem csak a hógyártó kapacitás növelése miatt számít nagy fejlesztésnek, ugyanis az új hóágyúk már opcionális automata hógyártó rendszerrel lesznek felszerelve, így megkönnyítve a kollégák munkáit, és optimalizálva az energia és víz felhasználását.

Karbantartások a sípályán

Nem unatkozunk a sípályán a nyári szezonban sem, ugyanis a téli szezonra már nyár közepén elkezdtük a megfelelő karbantartások végrehajtását.

Az Audi Sport 4 üléses felvonón folyamatosan cseréljük (a nyári üzem mellett) a görgőket, valamint kezeljük és cseréljük a meglévő fa felületeket, hogy a lehető legjobb minőséggel találkozzatok nálunk télen!

Karbantartások a Síarénában

Sí és Snowboard kölcsönző

Idén újabb felszerelések kerülnek beszerzésre, így több mint 500 pár sí és snowboard felszerelés kerül majd az Intersport Síkölcsönzőbe a 2017-2018-as síszezonra!

Ez azt jelenti, hogy tökéletesítjük a kiadható felszerelések összetételét az elmúlt szezon tapasztalatai alapján. Éppen ezért nálunk az Intersport Síarénában senki nem marad majd felszerelés nélkül!

Szezonbérletek

Már nincs sok hátra és kezdődik a tél, jön a hideg, ezzel együtt elkezdjük mi is a várva várt szezonbérletek értékesítését! Várhatóan október elején már tudtok majd vásárolni nálunk és a kijelölt helyeken, vagy online szezonbérletet, hogy kényelmesen tudj síelni egész 2017-2018-as szezonban, gondtalanul, sorban állás nélkül!

Rengeteg egyéb kisebb horderejű fejlesztést is eszközölünk a sípályán, hogy kényelmesebb legyen számotokra a síelés és hogy a legjobban érezzétek magatokat Magyarország legnagyobb sípályáján!

“A komplex, négy évszakos fejlesztési program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával jön létre.  A projekt finanszírozására a Síaréna Kft. 150 000 000 Ft kormányzati támogatást kapott a magyar államtól.”

További hírek a fejlesztésekről érkeznek hamarosan!

Addigis kövesd híreinket, csatlakozz Facebook és Instagram táborunkhoz!

Megosztás: "Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!" a következővel:

További Hírek
nov 13, 6 nap telt el

Új pályaközpont épül Eplényben

Üdvözlünk a síoktatás paradicsomában! #tanuljmegsíelni Idén rengeteg fejlesztés kerül megvalósításra, amik közül vannak kisebbek, nagyobbak, most bemutatjuk talán az egyik legnagyobb újdonságunk! Ahogyan azt korábban említettük m…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
nov 6, 2 hét telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 15% kedvezmény!

Mostantól kapható a sí és snowboard szezonbérlet Eplénybe – 15% kedvezménnyel! Nem sikerült megvásárolni szezonbérleted a 20% kedvezményes időszakban? Szeretnél szezonbérletet vásárolni jó áron? Eplény a kedvenc helyed a té…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
okt 6, 1 hónap telt el

Szezonbérlet Eplénybe – 20% kedvezmény!

Szezonbérletre fel! Kaparintsd meg 20% kedvezménnyel szezonbérleted Eplénybe, Magyarország legnagyobb sí és snowboard komplexumába, az Intersport Síarénába! Október 9-től egészen október 30-ig kapható 20% kedvezménnyel a szezonbérle…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva