sze 4, 3 hét telt el
, , , , , , , ,

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül!


A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már sokaknak megjött a kedve, hogy érkezzen minél hamarabb a tél, újra előkerüljenek a sí és snowboard felszerelések.

Ezzel mi is így vagyunk, és egyáltalán nem ülünk a babérjainkon!

Folyamatosan haladunk a fejlesztéseinkkel, épül a 2 üléses felvonó, és egyéb kisebb-nagyobb korszerűsítést is eszközölünk idén!

Új kétüléses felvonó

Az új kétüléses felvonónk július végén érkezett meg hozzánk Eplénybe, és azóta nagyon szépen haladunk az építéssel. Mire ideértek az alkatrészek addigra már elkészült az A7-es pályánk meghosszabbítása, így nem volt akadálya hogy egyből elkezdjük az oszlopok alapozását.

Hétről-hétre egyre szebb a látvány, felkerültek az oszlopok is az alapokra, majd a szerelvények az oszlopok tetejére, ahol majd a felvonókötél és rajtuk a székek fognak futni.

Szépen rajzolódik az új sípálya végleges kinézete, ugyanis a fenti fordító állomás és a lenit indító állomás alapja is megvan már, valamint a falak is húzódnak szépen fel.

Plusz érdekesség, hogy a fenti fordító állomás épületében egy új ratrak garázs is helyet kap majd.

Tartjuk az ütemtervet, így a 2017-2018-as szezon megkezdésekor ha minden jól megy továbbra is, át lesz adva az új pályaszakasz és a felvonó is.

Hógyártó kapacitás

Az új sípálya szakasz miatt további háttérrendszer fejlesztést is eszközölnünk kell.

Az eddigi hógyártó kapacitásunkat másfélszeresére növeljük, egy teljesen új szivattyúállomás építésével, valamint további 5 db új hóágyú beszerzésével.

Az új hóágyúk illetve a rendszer nem csak a hógyártó kapacitás növelése miatt számít nagy fejlesztésnek, ugyanis az új hóágyúk már opcionális automata hógyártó rendszerrel lesznek felszerelve, így megkönnyítve a kollégák munkáit, és optimalizálva az energia és víz felhasználását.

Karbantartások a sípályán

Nem unatkozunk a sípályán a nyári szezonban sem, ugyanis a téli szezonra már nyár közepén elkezdtük a megfelelő karbantartások végrehajtását.

Az Audi Sport 4 üléses felvonón folyamatosan cseréljük (a nyári üzem mellett) a görgőket, valamint kezeljük és cseréljük a meglévő fa felületeket, hogy a lehető legjobb minőséggel találkozzatok nálunk télen!

Karbantartások a Síarénában

Sí és Snowboard kölcsönző

Idén újabb felszerelések kerülnek beszerzésre, így több mint 500 pár sí és snowboard felszerelés kerül majd az Intersport Síkölcsönzőbe a 2017-2018-as síszezonra!

Ez azt jelenti, hogy tökéletesítjük a kiadható felszerelések összetételét az elmúlt szezon tapasztalatai alapján. Éppen ezért nálunk az Intersport Síarénában senki nem marad majd felszerelés nélkül!

Szezonbérletek

Már nincs sok hátra és kezdődik a tél, jön a hideg, ezzel együtt elkezdjük mi is a várva várt szezonbérletek értékesítését! Várhatóan október elején már tudtok majd vásárolni nálunk és a kijelölt helyeken, vagy online szezonbérletet, hogy kényelmesen tudj síelni egész 2017-2018-as szezonban, gondtalanul, sorban állás nélkül!

Rengeteg egyéb kisebb horderejű fejlesztést is eszközölünk a sípályán, hogy kényelmesebb legyen számotokra a síelés és hogy a legjobban érezzétek magatokat Magyarország legnagyobb sípályáján!

“A komplex, négy évszakos fejlesztési program a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium támogatásával jön létre.  A projekt finanszírozására a Síaréna Kft. 150 000 000 Ft kormányzati támogatást kapott a magyar államtól.”

További hírek a fejlesztésekről érkeznek hamarosan!

Addigis kövesd híreinket, csatlakozz Facebook és Instagram táborunkhoz!

Megosztás: "Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!" a következővel:

További Hírek
sze 19, 3 nap telt el

Másfélszeresésre növeljük hógyártó-kapacitásunkat Eplényben!

Minden síelő álma a hóbiztos, sok hóval rendelkező pálya, ahol nem kell félni, hogyha olvadás van. Eplényben pont ezt kínáljuk neked. Az Intersport Síarénában már eddig is a legnagyobb magyarországi hógyártó-kapacitással rendelke…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 7, 2 hét telt el

Magyarország legnagyobb kezdő sípályája épül Eplényben!

Megtanulnál síelni, vagy szeretnél több sítapasztalatot szerezni? Ne menj tovább ITT a helyed Eplényben! A családok és kezdők körében már eddig is kedvelt A7-es pályánk most továbbfejlődik, még család barátabb és még kezdő bar…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
sze 4, 3 hét telt el

Várod már a telet? Így haladunk a fejlesztésekkel!

Ausztriában már leszakadt a hó a gleccserekben, érkezik a tél, de mi sem ülünk tétlenül, zajlanak a fejlesztések megállás nélkül! A sielok.hu oldalon már sokat olvashattatok a kora őszi nagy havazásásokról. Várva a telet már soka…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva