sze 21, 1 év telt el

Vásárolj kedvezményes szezonbérletet és nyerj Festina órát!

Szeptember 28-án megkezdjük a téli szezonbérletek árusítását. Jövő hétfőtől 20% kedvezményt biztosítunk a bérletek árából.

f16658_61Akciónk október 11-ig tart, érdemes azonban mielőbb beszerezni bérletedet, ugyanis az első 30 várásló között kisorsolunk egy felső kategóriás karórát a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina jóvoltából.

A bérletedet megvásárolhatod személyesen Veszprémben a Hefa Sportboltban (Veszprém, Fenyves utca 21.), valamint Budapesten a Sportokboltja üzletben is (V. kerület, Alkotmány utca 15.).

Ha nem esik útba egyik bolt sem, akkor választhatod a Sportokboltja.hu webáruházat, ahol hétfőtől szintén elérhetőek lesznek a bérletek.

Árainkról itt tájékozódhatsz!

A személyre szóló bérleteket fényképpel ellátott kártyákra kódoljuk rá. Ha megvan a régi kártyád, akkor mindenképpen hozd magaddal, mert ebben az esetben nem kell gyártási díjat fizetned! Ha új bérletes vagy, akkor hozz magaddal egy friss fotót a kártya elkészítéséhez! A fényképes kártya gyártási díja 1500 Ft.

Megosztás: "Vásárolj kedvezményes szezonbérletet és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
jan 24, 8 óra telt el

Kifagyott ratrakolt pályák 7.235 méteren!

Eplény a #hóóriás! Az éjszaka végigratrakoltuk a pályákat, és a mínusz fokoknak köszönhetően szépen ki is fagyott, így nagyon jó felületet biztosítunk számotokra! Rengeteg hó van a pályán, több mint 160.000 köbméter! Hétköz…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 22 óra telt el

Éjszaka ratrakolunk, friss kifagyott pályák várnak Eplényben!

Ratrakosaink már most elkezdték egyengetni a talajt a sípályákon! Egész éjjel ratrakolni fogjuk a pályákat így biztosítva a fergeteges csúszófelületet! Érdemes hétköznap kijönni hozzánk, mert sorban állás nélkül síelhetsz / s…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
jan 23, 1 nap telt el

Kifagyott ratrakolt pályák, frissített hóréteg!

Ismét minden fehér Eplényben, tombol a téli hangulat! Ma üzemelni fog reggel 9:30-tól este 19:00-ig az Audi Sport 4 üléses sífelvonó, az 1-es 2-es és 3-as csákányos valamint a T1-es tanuló felvonó! Nyitva lesz a két szintes Holle Any…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva