sze 21, 2 év telt el

Vásárolj kedvezményes szezonbérletet és nyerj Festina órát!

Szeptember 28-án megkezdjük a téli szezonbérletek árusítását. Jövő hétfőtől 20% kedvezményt biztosítunk a bérletek árából.

f16658_61Akciónk október 11-ig tart, érdemes azonban mielőbb beszerezni bérletedet, ugyanis az első 30 várásló között kisorsolunk egy felső kategóriás karórát a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina jóvoltából.

A bérletedet megvásárolhatod személyesen Veszprémben a Hefa Sportboltban (Veszprém, Fenyves utca 21.), valamint Budapesten a Sportokboltja üzletben is (V. kerület, Alkotmány utca 15.).

Ha nem esik útba egyik bolt sem, akkor választhatod a Sportokboltja.hu webáruházat, ahol hétfőtől szintén elérhetőek lesznek a bérletek.

Árainkról itt tájékozódhatsz!

A személyre szóló bérleteket fényképpel ellátott kártyákra kódoljuk rá. Ha megvan a régi kártyád, akkor mindenképpen hozd magaddal, mert ebben az esetben nem kell gyártási díjat fizetned! Ha új bérletes vagy, akkor hozz magaddal egy friss fotót a kártya elkészítéséhez! A fényképes kártya gyártási díja 1500 Ft.

Megosztás: "Vásárolj kedvezményes szezonbérletet és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
már 13, 2 hét telt el

Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!

Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást!

Igaz kicsit korábban, de megtartjuk a nemzeti csúszást a holnapi utolsó sínapon ! Holnapra megratrakoljuk a pályát, még ebben a szezonban utoljára, hogy kihozzuk a legjobbat belőle! 11:00-kor találkozunk a hegytetőn, hozzatok nemzeti szí…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
már 11, 2 hét telt el

Holnap ingyen síeléssel búcsúztatjuk a szezont Eplényben!

Március 12-én a szezon 95-ik napján ingyenes síeléssel veszünk búcsút a pályától! A pályán megtalálható 70-80 cm tömörített hó ellenére azért döntöttünk így, mert már nem tudjuk a megszokott eplényi minőséget garantálni!…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva