sze 21, 2 év telt el

Vásárolj kedvezményes szezonbérletet és nyerj Festina órát!

Szeptember 28-án megkezdjük a téli szezonbérletek árusítását. Jövő hétfőtől 20% kedvezményt biztosítunk a bérletek árából.

f16658_61Akciónk október 11-ig tart, érdemes azonban mielőbb beszerezni bérletedet, ugyanis az első 30 várásló között kisorsolunk egy felső kategóriás karórát a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina jóvoltából.

A bérletedet megvásárolhatod személyesen Veszprémben a Hefa Sportboltban (Veszprém, Fenyves utca 21.), valamint Budapesten a Sportokboltja üzletben is (V. kerület, Alkotmány utca 15.).

Ha nem esik útba egyik bolt sem, akkor választhatod a Sportokboltja.hu webáruházat, ahol hétfőtől szintén elérhetőek lesznek a bérletek.

Árainkról itt tájékozódhatsz!

A személyre szóló bérleteket fényképpel ellátott kártyákra kódoljuk rá. Ha megvan a régi kártyád, akkor mindenképpen hozd magaddal, mert ebben az esetben nem kell gyártási díjat fizetned! Ha új bérletes vagy, akkor hozz magaddal egy friss fotót a kártya elkészítéséhez! A fényképes kártya gyártási díja 1500 Ft.

Megosztás: "Vásárolj kedvezményes szezonbérletet és nyerj Festina órát!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 4 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 5 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva