World Snowboard Day 2013

Egész napos családi programokkal várunk minden kedves sí/snowboard rajongót, kortól függetlenül!

Időpont: 2013. december 22. 9-19h

Helyszín: Nordica Síaréna Eplény

Belépő: 500 HUF, 18 éven aluliaknak ingyenes! 

A belépő ára a programok ingyenes kipróbálására szól, és nem tartalmazza az aktuális felvonó bérlet árakat. Érvényes szezonbérlettel rendelkezőknek ingyenes a belépés a rendezvény területére.

Versenyekre való regisztráció: helyszínen.

Felszerelés bérlés itt!

Felvonó árakról és a pályákról itt tájékozódhatsz.

Szervezők: 

Nordica Síaréna

MEEX – a Snowattack Sí & Snowboard Fesztivál

Nitro Snowboards

Programajánló:

  • Crazy Race – Indulhat a flúgos futam!

Cseréld le jól bevált és megszokott szánodat a legőrültebb csúszó alkalmatosságra. Ki mondta, hogy a krokodil vagy a delfin nem szereti a havat? Pattanj felfújható gumi állatod hátára és hódítsátok meg a Snowattack lankáit-lejtőit. Figyelem! Sebesség korlátozás NINCS! Győzzön a leggyorsabb és legőrültebb!

  • Buborékszumó
A buborékszumó a hagyományos szumó alapjaira épül. Lökd ki ellenfeled a körből és győzz!
  • Hegyre futás – Tele a “hócipőd”? Kösd fel a nyúlcipőt!

Gyere és fuss velünk és a Snowattack Macival, célunk a hegytető, ha elsőként érsz célba, a célban ajándék és közönségsiker lesz a jutalmad.

  • Ollie jam – Helyezd magasra a lécet!

Meghazudtolva a  gravitációt, emelkedj az égbe! A legmagasabb súlypontemelkedésnek meg lesz a díja, a lényeg hogy a deszkád bírja!

  • Sí/Snowboard szlalom verseny

A NitroSnowboards és a Nordica Síaréna értékes ajándékaiért. Kizárólag profiknak. Szlalompályánkon most ugyanis kamatoztathatod ezt a képességedet. Az indulás párosával zajlik, külön pályán, egymás mellett haladva, majd a második körben a 32 leggyorsabban leért induló már egymás ellen versengve küzd a dobogós helyezésekért. A verseny mind síelők, mind snowboardosok számára indul. Bukósisak használata kötelező…

  • XBOX sarok

Megfáradtál a reggel óta tartó csúszásokban, vagy csak szeretnél fél órát a kedvenc Xbox-os játékaiddal egyedül, vagy párban játszani? Akkor keresd az Xbox kioszkokat a rendezvény területén és miután lekapcsoltad a lécet, kapcsolj ki pár percre.

Hivatalos Facebook esemény

http://meex.hu/wsd