dec 25, 6 év telt el

Zajlottak az események karácsony első napján

Karácsony első napján zajlottak az események a pályán. Jó hír, hogy január elején érkezik az új ratrakunk! A részletekért kattintson!

Vendégeinket napsütötte ám szeles időjárás köszöntette az 1 órás nyitáskor. A völgyben levő szélmérő időnként elérte az 50 km/h-t, ami jóval meghaladja a Sólyom működéséhez engedélyezett legmagasabb szélerősséget. A szélcsend beálltáig nem lehetett beindítani a lehető “legjobb” helyen lerobbant Bombardier ratrakunkat, amely a Sólyom kapuja előtt álldogált. Ennek ellenére sötétedéskor elindítottuk négyüléses felvonót és vendégeink a ratrakot kikerülve tudtak csúszni az egyébként jó minőségű, karban tartott pályán.

A pálya egész nap jó állapotú maradt, napközben, a csákányos üzemelése alatt is csak minimális sorbanállással lehetett közlekedni. Ma éjszaka újra feldübörögnek az ágyúk tovább vastagítva a pályán lévő 40-50 cm-es hóréteget.

1000 szerencse, hogy az új év első napjaiban érkezik meg az új állapotban lévő Prinoth Leitwolf ratrak Olaszországból, ami kevés üzemórájának köszönhetően jóval megbízhatóbb lesz a jelenlegi ratrak-parknál.

A mai napon hozzánk látogató vendégeink megértését és türelmét ezúton is köszönjük!

Megosztás: "Zajlottak az események karácsony első napján" a következővel: