jan 17, 2 év telt el

Zárd a hetet síeléssel és nyerj Festina karórát! Elképesztően jól bírja a pálya!

Vasárnap 09:00-tól 18:00-ig tartunk nyitva. Egész nap szárnyal a négyüléses OMV MaxxMotion Felvonó, üzemel az 1-es és a 2-es csákányos, valamint a T1-es tanulólift.

Elképesztően jól bírja az 1-es pálya, nagyon sok hó van még rajta, kiválóan síelhető. A hetesen és az 1/b pályán vannak már foltok, de még azok is jól síelhetők. Éjjel ratrakolunk, reggelre szép sima felületű lesz a hó.

Nyitva a kölcsönzőnk, a síiskola és tanulópályánk is kitűnően használható. Várja vendégeit Holle Anyó Étterme, a Kemencés Büfé és a Das Weltauto Körvár.

Ezen a héten péntektől vasárnapig, minden nap kisorsolásra kerül egy pompás Festina karóra azon jegyváltók között, akik regisztrálnak a pénztárunknál. Az órákat a Nordica Síaréna hivatalos időmérő partnere, a Festina Group – Hungary biztosítja. Az akció részletei itt olvashatók.

Az órák mellett utalványok is gazdára várnak. Minden jegyváltónk kap a jegypénztárban egy 5000 Ft értékű vásárlási utalványt, és egy 20% kedvezményre feljogosító kupont. A vásárlási utalvány beváltható síléc, sícipő, síszett vagy sídzseki vásárlásakor a Sportokboltja.hu boltban Budapesten az Alkotmány utca 15-ben. A kedvezménykupon pedig beváltható szinte teljesen új felszerelés kölcsönzésre és sílécek szervizelésére, javítására szintén az Alkotmány utcai üzletben.

Figyelem! A hétvégén nem árusítunk gyalogos jegyet a libegőre.

Megosztás: "Zárd a hetet síeléssel és nyerj Festina karórát! Elképesztően jól bírja a pálya!" a következővel:

További Hírek
máj 22, 5 nap telt el

Gyereknapi programok az Eplényi Libegőnél!

Nagyszerű családi program vár Eplényben az Eplényi Libegőnél gyereknap alkalmából 2017-ben! Színes programokkal készülünk a családok számára május 28-án vasárnap, gyereknapra! – Libegőzés – Hegyi Kerékpározás és k…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 21, 6 nap telt el

Erős a szél de mi nyitva vagyunk!

Már 9:00-kor nyitunk Eplényben! Üzemel az Audi Sport 4 üléses felvonó, de előfordulhat, hogy a nagy szélre való tekintettel meg kell majd állítani biztonsági okokból! Ettől függetlenül nyitva lesz az Ámos-hegyi BBQ Étterem 12:00-tó…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva
máj 15, 2 hét telt el

Hétvégi bringás program Eplényben!

Kapcsolódj ki aktívan, bringázz az egész családdal Eplényben! Tekerj az egész családdal Magyarország egyetlen felvonós bringaparkjában! Fedezd fel az Ámos-hegyi Pihenőerdő bringaútvonalait, a családi élménypályáktól kezdve egész…

Olvas   Hozzászólások kikapcsolva