Megnyitott az A7-es pályánk is.

Megnyitott az A7-es pályánk!

 

Az elmúlt napok végre téli időjárásának és a műszaki személyzet megfeszített munkájának köszönhetően az A1-es pályánk mellett végre megnyitott az A7-es pályánk. Így most már a két legnagyobb pályánk üzemel.

A következő napokban is tartós hideg, normális téli idő ígérkezik, tehát tovább tudunk dolgozni az ágyúzási protokollunk szerint, hogy további pályákat nyissunk meg.

 

Üzemel mindkét ülőliftünk.

 

A két fő pályánk megnyitásával üzembe állítottuk az Audi e-tron négyüléses és az Intersport kétüléses liftünket. Ezek mellett dolgozik  két tanuló lift, amik összes kapacitása lehetővé teszi, hogy jelentősen csökkenjen a sor a felvonóknál.

Mindemellett kérjük, hogy a felvonókon minden helyet töltsenek fel, hogy így is csökkentsük a sort.

 

Napi létszámlimit változások

 

A napi limitszámunkat 3500 főre növeltük! Ez természetesen dinamikusan változik a nyitva lévő pályák felületével és számával. Továbbra is legalább 20 nm felület jut minden egyes síelőre sportolás közben.

 

Online jegyvásárlás

Ne feledd már online is megválthatod napi jegyed ITT is. Kérjük, hogy jegyvásárlás előtt tájékozódj a jegyárainkról és a jegy időszakainkról ITT.

Az online jegyek beváltásakor hozd magaddal a kinyomtatva a visszaigazoló emailt, vagy készítsd elő a mobiltelefonodon a beváltás felgyorsítása miatt.