Szeretnél már síelni vagy snowboardozni?

Nyitunk!

 

Csütörtökön 11:00 órakor megnyitjuk az A1-es pályát és a T2-es tanulópályát!

 

A T1-es tanulópálya gyermekeknek történő ingyenes megnyitása után is folytattuk a hóágyúzást. Az A1-es sípályánkat és a T2-es tanulópályát átlagosan 60 cm-es hóréteggel december 03-án 11:00-kor megnyitjuk.

Társaságunk gondoskodik arról, hogy a sípályán és a kiszolgáló létesítményeknél ne alakulhasson ki tömeg, hogy mindenki biztonságban legyen az intézkedéseink betartása mellett. Felügyeletünk alatt átlagosan legalább 20 négyzetméter jut majd egy-egy látogatóra a pályákon, a szabad levegőn. Tehát a távolságtartással nem lesz probléma. A biztonság maximalizálása érdekében extra fertőtlenítőpontokat helyeztünk ki a sípálya területén. Mindemellett arra kérjük minden kedves vendégünket, hogy a hatályos járványügyi szabályozásoknak tegyen eleget a létesítményben való tartózkodás teljes időtartama során és így hódoljon ennek az egyéni sportnak.

Tehát viseljen védőmaszkot (vagy csősálat) és kesztyűt, illetve kerülje a tömörülést. Meglátjátok majd, a maszk és a kesztyű itt még jól is fog esni, mivel sikerült igazi téli idillt varázsolni a pályákra!

 

A felszállításról pedig az Audi E-Tron Négyüléses Felvonó és a T1 oktatólift gondoskodik majd.  

A sífelvonóknál és a felvonók használata közben kötelező a símaszk, (egyéb maszk), valamint a síkesztyű használata.

A szociális helyiségekben kötelező a maszk használata.

 

Üzemelni fog az Intersport Síkölcsönző és a Quattro Síiskola. A síkölcsönző zárt légterében NEM lehet tartózkodni, a vendégek kiszolgálása a kölcsönző bejárati ajtaja mellett lévő kiadóablakon át történik. Kérjük tartsák be a 1,5 méteres távolságot.

 

 

Az Intersport Síaréna területén NEM üzemel szánkópálya.

 

A sípályákon szigorúan tilos szánkózni. A sípályákra cipőben menni nem lehet.