További intézkedéseket vezetünk be.

Az elmúlt napok tapasztalatai alapján újabb szabályok lépnek életbe.

 

 

A maximális védelem érdekében további intézkedéseket kell bevezessünk a sípályán való tartózkodás időtartamára, melyek a következők:

 

  1. Az egy nap eladott jegyek számát 1500 db-ban maximalizáljuk, számításaink alapján a havas felületeket alapul véve legalább 20nm hely fog jutni minden egyes sportoló számára.
  2. Az Intersport Síaréna holnaptól csak a síelni és snowboardozni vágyó közönséget fogadja - szánkózni továbbra sem megengedett! A létesítmény területe a kísérők és nézelődők számára nem látogatható, ezzel is elősegítjük a távolság betartását. 
  3. Az új szabályok 2020.12.29-én lépnek életbe és visszavonásig élnek.

 

 

[FONTOS] A maszk és kesztyű használata továbbra is KÖTELEZŐ, kérjük a szabályok betartását. Házirendünk értelmében szabályszegés esetén érvénytelenítjük belépőiket. 

 

A kölcsönzőnél, a mosdóknál, illetve a felvonóknál kérjük körültekintően járjanak el és tartsák be a távolságtartásra vonatkozó szabályokat, ezzel is segítve kollégáink munkáját. 

 

Általános tapasztalunk az, hogy a legtöbb sporttárs betartja az előírt szabályokat és rendkívül egymüttműködő a személyzettel, ezúton is szeretnénk nekik köszönetet nyilvánítani.