Új téli élményeket keresel?

Nagyszerű aktív programot tudunk neked és a gyerekeknek a hűvös téli hónapokra!

Egyre közelebb van hozzánk a tél, a karácsonyi készülődés, az ajándék vásárlás és a rengeteg stressz ami ezzel jár.

/Ha nem tudod mit vásárolj szeretteidnek, arra is van egy megoldásunk de ez egy másik cikk./

 

A tél nem csak a karácsonyt hozza, hanem a rövid napokat, a zord időjárási viszonyokat, a hideg időt. Ilyenkor biztosan felmerült már benned a kérdés, hogy milyen jó lenne, ha télen is tudnál valamilyen szabadidő programot csinálni a családdal a friss levegőn a szabadban.

A probléma csak a gondolkodásmódban rejlik.

A megoldás itt van közel hozzád, egészen pontosan Eplényben.

Ha tél, akkor hó, ha hó akkor síelés és snowboardozás, móka és friss levegő az egész családnak a természetben!

 

Hogyan kapcsolódjunk ki a családdal télen?

Sok módja van annak, hogy télen együtt legyen az egész család.

Sokan a lakást választják, hiszen ott tud igazán meghitten együtt lenni az egész család, főleg karácsonykor, december 6-án, a két ünnep között és esetleg szilveszterkor.

A téli szünetben sokan szabadságot vesznek ki, hogy együtt tudjanak lenni a gyerkőcökkel, és közösen tudjanak felkészülni az ünnepekre.

Mi ajánlunk egy alternatív, mégis szórakoztató és egészséges kikapcsolódási lehetőséget Eplényben a család minden tagjának korhatár nélkül.

Az Intersport Síarénában nálunk az a legfontosabb, hogy az egész család együtt tudjon pihenni aktívan havas körülmények között.

Sajnos a mostani időjárás miatt nagyon nehéz megismertetni a piciket a hóval, hiszen nagyon kevés természetes hó hull Magyarországon.

A Síarénában viszont a 49 hóágyú segítségével, amint -2 fok alá esik a hőmérséklet azonnal elkezdjük a hógyártást, így akár már december elején friss hóval tudunk szolgálni a vendégek számára.

Egy szó mint száz, a síelés és snowboardozás nagyszerű lehetőség arra, hogy az egész család jól érezze magát télen a szabadban, és ne a 4 fal között, a szobában kelljen tölteni a hideg napokat.

Na de miért válasszuk a síelést és snwoboardozást téli kikapcsolódásnak? Miért nem elég csak a szánkózás?

  1. Szórakoztató

A síelés és snowboardozás olyan különleges élményt nyújt, amit a szánkózás nem tud felülmúlni.

  1. Sport

A síelés és snowboardozás közben észre sem veszük, de mégis aktívan sportolunk, fejlődik a szervezetünk motorikus képessége, az izomzat, és természetesen kalóriát is égetünk, nem keveset. Éppen ezért a hideget sem fogod érezni, ha megfelelő öltözéket viselsz.

  1. Kikapcsolódás

A friss levegőn vagyunk egész nap, gyönyörű téli környezetben. Ha szerencsénk van, akkor még a nap is kisüt, ilyen esetben akár napozni is lehet, barnulni, csak úgy mint nyáron.

Ha a friss levegő nem lenne elég, természetesen a Ski Aprés élménye is jelen van a sínapunkban, hiszen a sípályán található hüttékben fel tudunk melegedni, tudunk pihenni két csúszás között egy forró kakaó, vagy egy jó gőzgombóc mellett.

A fenti élményeket együtt élhetitek át az egész családdal a szabadban, a friss levegőn, egészségesen a hideg téi hónapokban!

Kell ennél több? Nézzük tovább!

 

Ha a család valamelyik tagja nem tud síelni, jelentkezzetek profi síoktatásra Eplénybe!

Az Intersport Síarénában az előbb leírtak miatt nagy hangsúlyt fektetünk a síoktatásra és a snowboard oktatásra.

A teljes szolgáltatásunkat 2016 óta úgy fejlesztjük, hogy a lehető legkedvezőbb legyen az abszolút kezdők, és azok számára, akik gyakorolni szeretnének.

2017-ben az A7-es pályát úgy bővítettük, hogy a már meglévő 500 méteres szakaszhoz egy további 500 méteres szakaszt csatoltunk, ami közel 50 méter széles, és abszolút enyhe leejtéssel rendelkezik, tehát az abszolút kezdő síelők számára is ideális.

A hegyre való feljutást megkönnyítve az Intersport 2 üléses sífelvonó gondoskodik arról, hogy kényelmesen és egyszerűen feljussanak a kezdők is a hegytetőre. Ülve élvezhetjük a magasból a kilátást a friss levegőt, tudunk pihenni egy picit felvonózás közben, összeszedni gondolatainkat és felkészülni az újbóli lesiklásra.

Eplényben nem csak az Infrastruktúrát fejlesztjük úgy, hogy az a legmegfelelőbb legyen új vendégeink számára, hanem a síoktatás és snowboardoktatás rendszerét is.

Több mint 30 oktatóval dolgozunk, akik szakmájukban hazai viszonylatban a legjobbak közé tartoznak, és úgy alakítottuk ki az oktatási rendszert, hogy a legmegfelelőbbet ki tudd választani saját magadnak, vagy családtagodnak, gyermekednek.

Síoktatás fajták Eplényben:

  • Magán oktatás
  • Csoportos oktatás
  • Családi síoktatás
  • Síoktatás baráti társaságoknak
  • Hóovi

A síoktatás fajtákról bővebben ITT találsz információt

 

 De mitől korhatár nélküli a síoktatás, illetve maga a síelés?

Tavalyi cikkünkben írtunk már arról, hogy Eplényben volt szerencsénk egy 75 éves bácsit is megtanítani síelni, akinek a bakancslistáján fent volt a síelés, és szeretett volna lesiklani a sípályán.

Ajánlottuk neki a síoktatást, majd be is iratkozott Síiskolánkba.

Profi síoktatónk segítségével még aznap megtanult úgy síelni, hogy le tudott siklani felügyelett mellett az A1-es kék pályánkon.

A történetet, illetve cikkünket az idős kori síoktatásról itt találod.

Szintén a tavalyi évben vezettük be a Hóovi oktatásformánkat.

Ezt a síoktatás fajtát 3-6 éves korig lehet igénybe venni.

Ha tényleg az a terved, hogy az egész családdal együtt tudjatok síelni és snowboardozni a tél folyamán, de van picur gyerek is a családban, akkor ez az oktatásfajta neked szól.

Hóovink a 90 perces oktatás helyett csak 60 perces, pontosan azért, hogy a pici gyerekek ne fáradjanak el, és az első élményük megfelelően jó legyen a hóval kapcsolatban.

A foglalkozás során síoktatónk játékosan vezeti fel a síelés technikáit a picurnak, így élvezni fogja a síelést, tehát a léchez szoktatás alatt játszanak is a havon és biztosan jó élményekkel gazdagodik majd.

Felnőtteknek, illetve diákoknak vagy nagyobb gyerekeknek pedig a csoportos oktatást szoktuk ajánlani, ami 90 perces, költséghatékony mégis hamisíthatatlan tudással jár.

Amennyiben senki nem tud síelni a családban, akkor sincs gond, hiszen családi síoktatás kurzusunkat pontosan ezért találtuk ki, hogy családi közegben tanuljatok meg síelni szakszerű módszertannal, abszolút profi körülmények között.

 

A síelés és a snowboardozás az új téli program az egész családnak!

Ha felkeltettük érdeklődésed a síelés és snowboardozás iránt, vagy a sítanulás és snowboard tanulás iránt, akkor itt az ideje belevágni!

Tervezz síoktatást az egész családdal, és gyertek el Eplénybe az Intersport Síarénába síelni és snowboardozni tanulni profi körülmények között!

Nézd meg az árakat, az időpontokat, és jelentkezz amint elkezdődött a síszezon!

 

Jelentkezés Síoktatásra

 

Oszd meg ezt a cikket másokkal is, akiket érdekelhet egy új élmény az egész családdal a hideg téli hónapokban!