Kölcsönzés

Magyarország legnagyobb síkölcsönzője áll szolgálatodra!

A kölcsönzőben Atomic, Salomon, Völkl. Head és Rossignol léceket, Salomon, Nordica és Technica sícipőket, Giro bukósisakokat, Salomon snowboard felszereléseket biztosítunk vendégeink számára. A felszerelések több kategóriában állnak rendelkezésre, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének és stílusának leginkább megfelelőt. Teljesen új, és verseny felszerelések kölcsönzését biztosítjuk!

Rendelje elő felszerelését online az interneten, így lefoglalva tartjuk Önnek a szükséges felszerelést. Továbbá külön pultnál történő kiszolgálást és előmelegített sícipőt biztosítunk!

Felszerelés kölcsönzés

Legyen szó élezésről, waxolásról, vagy akárcsak a kötés beállításáról a szerviz munkatársai készséggel állnak rendelkezésükre a pálya teljes nyitvatartási ideje alatt.

Felszerelés átvétele

  • A kölcsönzött felszerelés átvétele csak személyazonosságot és lakcímet igazoló hiteles okirat felmutatása, és leadása mellett lehetséges (pl: személyi igazolvány, útlevél stb.).
  • Az egész napra lefoglalt felszerelés nyitástól 11:00 óráig vehető át, utána töröljük a foglalást.
  • A délelőtti 4 órás kölcsönzés átvehető nyitástól legkésőbb 11:00 óráig, utána töröljük a foglalást.
  • A délutáni 4 órás kölcsönzés 13:00 és 15:00-ig vehető át, után a töröljük a foglalást.
  • Az esti sízéshez 4 órára kölcsönzött felszerelés elvihető 16:30-tól.

Kölcsönzési rend

Az Intersport Síarénában kölcsönzött felszereléseket a sípálya területéről elvinni tilos.

A kölcsönzött felszerelések vagyonvédelméről a kölcsönző fél köteles gondoskodni, azért teljes körű anyagi felelősséget vállal.

A kölcsönző fél továbbá felelősséget vállal azért, hogy a felszerelést sérülésmentesen adja le a síkölcsönzőbe. Amennyiben a felszerelés mégis megsérül, és az nem rendeltetés szerű használatnak minősül, a javítási költség a kölcsönző felet terheli, a kaució értékének beszámításával, ami nem kerül visszaadásra.

Előfoglalás esetében a kölcsönzési időszak napján a kölcsönző nyitva tartásának megfelelően veheti át felszerelését, amennyiben a Síaréna helyszínén rendeli meg a kölcsönzést, úgy a kiválasztott felszerelés azonnal a rendelkezésére áll.