Vendéglátás

Ismerd meg a Síaréna Vibe Park vendéglátó egységeit, és egyél jót nálunk!

Melegedj fel a Holle Anyó hüttéjében, a sípályák aljában Eplényben!

A Síaréna Vibe Park klasszikus önkiszolgáló étterme, nem csak klasszikusokkal az étlapon. A kínálatban magyar és külföldi kedvencekkel, a sípályák hangulatát idéző fogásokkal találkozhattok levesektől a különleges desszertekig. Természetesen nem hiányozhatnak a különleges hideg és meleg italok sem. Éttermünk különleges, hangulatos vendégtere bármely időben kellemes kikapcsolódást, feltöltődést biztosít.

Panoráma éttermünk nemcsak különleges ételekkel, de mesebeli kilátással is vár rátok!

Itt bistro menüsorunkból a’la carte rendelhettek ételeket (12 órától) és italokat (10 órától).

A belsejébe épített hagyományos kemencéről kapta nevét, közösségi terünk egyik ikonikus falatozója. Kemencében sült fogásokkal, streetfood ételekkel és hagyományos magyar kedvencekkel várja vendégeit minden időben. Legyen szó kemencében sült oldalasról, hamburgerről, vagy egy finom lángosról, itt mindig megtalálod a kedvedre valót!

A Síaréna Vibe Park tüzes vendéglátó helye, a Parázs.

A vaslapon sült kulináris finomságok elmaradhatatlan részét képzik a Síaréna Vibe Park gasztro kínálatának. Grillkolbászok, csevapcsicsa, szárnyasok, grillsajtok várnak rád látvány grillkonyhánkban, ne hagyd ki!

Béke szigete a sípályán, az A7-es pálya aljában: a Szeder Falatozó

A Síaréna Vibe Park kék bejáratánál található „Szeder” névre keresztelt erdei falatozónk. A fedett terasz és csodás kilátás élvezete mellett, BBQ csirkeszárny, tortillák, óriás palancsinta variációk, hideg és meleg italok biztosítják a kellemes időtöltést. Ha nálunk jársz, látogasd meg ezt az erdei rezgésekkel és hangulattal teli pihenőt, ahol átgondolhatod mi legyen időtöltésed következő lépése a hegyen.