Gyakran ismételt kérdések

 

Libegőzés

Nyugodt, emberekhez szokott állatokat szívesen látunk, libegőn is utazhatnak, ugyanakkor a Holle Anyóba nem lehet bevinni őket.

Holle Anyó éttermünk igyekszik minden étkezési igényt kiszolgálni, de szigorúan vegetáriánus, illetve vegán étlapunk nincs.

Igen, van gyerekmenü az étlapon.

A Síaréna Vibe Park nyitvatartásával megegyező időszakban van nyitva. Ettől eltérő, egyedi nyitvatartás a Facebookon és a weboldalunkon is meghirdetésre kerül. Étkezésre és libegőzésre csoportokat (min. 20 fő) az info@siarena.hu e-mail címen történő előzetes jelentkezés alapján – a mindenkori visszaigazolásban foglaltak szerint – a fentiektől eltérő időpontban is fogadunk!

A libegők a nyitvatartási időben üzemelnek. A völgyből fölfelé az utolsó libegőjárat zárás előtt 30 perccel indul (jelenleg 17:30-kor), a hegytetőn az utolsó beszállásra legkésőbb zárás előtt 15 perccel van lehetőség (jelenleg 17:45-kor).

A megváltott bringajegy a kerékpártartóval felszerelt 4 üléses felvonó – megjelölt időintervallumon belüli – használatára jogosít.

Kirándulás

A környék gyönyörű kirándulásokra nyújt lehetőséget, az itt tartózkodásért nem kell bérletet váltani.

Fizetési lehetőségek

Természetesen tudsz, a Síaréna Vibe Park összes pénztáránál, legyen az Vendéglátós egység, vagy jegypénztár, elfogadjuk az összes típusú SZÉP kártyát. Részletes információt a „Jegyek, bérletek, árak” menüpont alatt találsz.

Nem, American Express kártyát sajnos nem tudunk elfogadni!

2021 decemberétől alapvetően készpénzmentessé vált a Síaréna Vibe Park. Valamennyi szolgáltatásunk Bankkártyával és SZÉP kártyával is fizethető. Amennyiben mégis kizárólag készpénzzel érkeznél, úgy első lépésben kollégánk a Holle Anyó Étteremben kijelölt jegypénztárunkban a felhasználni kívánt szükséges összeget feltölti egy FestiPay kártyára, amelyet ezután a Síaréna Vibe Park egész területén, mint egy bankkártyát tudsz használni a feltöltött összeg erejéig. A FestiPay kártyának 1000.- forint kauciós díja van, amelyet távozás előtt, a kártya leadásakor a kártyán maradt maradványösszeggel együtt vissza tudsz váltani!