Vendéglátás

Ismerd meg a Síaréna Vibe Park vendéglátó egységeit, és egyél jót nálunk!

„Télen meleg hütte, nyáron felfrissülést nyújtó pihenőhely, mi az? Holle Anyó étterme Eplényben!”

Központi vendéglátósegységünk, a völgyben található Holle Anyó Étterem nagyterme 100 fő, az étterem szeparált része 30 fő, míg a fedett terasz 300 fő egyidejű befogadására alkalmas.

A Síaréna Vibe Park klasszikus önkiszolgáló étterme a magyar konyha jellegzetes leveseitől és húsételeitől kezdve, a hagyományos frissensülteken át a könnyed desszertekig számos finomsággal várja a főként a házias ízeket előnyben részesítő vendégeit. Az ebéd utáni kávézás mesterei széles kávékínálatból, a frissítőre vágyó szomjazók pedig változatos üdítőital repertoárból választhatnak egész évben, míg a síszezonban a sípályák hangulatát idéző kedvenc fogásokból, rövid- és meleg italokból is találnak kedvükre valót a téli sport szerelmesei. Éttermünk különleges, hangulatos belső vendégtere bármely időben kellemes kikapcsolódást, feltöltődést biztosít minden korosztály számára. Az étteremből nyíló jól felszerelt játszósarok elfoglaltságot nyújt a kicsiknek, amíg a felnőttek étkeznek, újra töltődnek.

Az Ámos-hegy és a környező völgyek háziasszonya, Holle Anyó egész évben várja leendő kedves vendégeit finom falatkáival, mesés itókáival és páratlan vendégszeretetével! Térj be hozzá Te is! 🙂

Holle Anyó Étlap

Leves
Gulyásleves 2.590 Ft
Előétel
Rántott sajt1.990 Ft
Főétel
Rántott csirkemell2.290 Ft
BBQ oldalas3.490 Ft
Mustáros - mézes tarja 2.890 Ft
Cordon Bleu2.490 Ft
Grill kolbász2.490 Ft
Köret
Steak burgonya1.090 Ft
Hasábburgonya1.090 Ft
Rizs690 Ft
Desszert
Rétes 1 adag1.590 Ft
Sajttorta1.690 Ft
Saláta
Vegyes savanyúság590 Ft
Gyerekmenük
Rántott sajt+hasábburgonya2.190 Ft
Rántott csirkemell+hasábburgonya2.190 Ft