Gyakran ismételt kérdések

 

Síelés, szánkózás

A sípályán szánkózni balesetveszélyes és TILOS!

Honlapunk bal oldalán található „Sípálya információk” menüpont alatt az „Időjárás és hójelentés” oldalon megtekintheted az aktuális időjárást: hőmérsékletet, szélviszonyokat. Híreink között időszakosan tájékoztatást adunk az előttünk álló napok várható időjárásáról.

A helyszínen található a Síaréna Kölcsönző. Bérelhetsz felszerelést a helyszínen, de megteheted mindezt előre is online kölcsönzésünkön keresztül. Ebben az esetben a helyszínen előkészítve vár majd felszerelésed, így hamarabb indulhatsz síelni. Bérelhető felszerelések: síbakancs, síléc, síbot, snowboardcipő, snowboard és bukósisak. Ruhabérlésre nincsen lehetőség. Bérelhető felszereléseinket „Szolgáltatások” menüpont alatt a „Kölcsönzés” oldalon találod.

Az összes sípálya használatához jegyet kell váltani a helyszínen. A tanulópályára külön jegyet kell vásárolni. Bővebb információt a bal oldalon található „Oktatás árak” oldalon találsz, a „Jegyek, bérletek, árak” menüpont alatt.

Nyugodt, emberekhez szokott állatokat szívesen látunk, ugyanakkor sem a Holle Anyóba, sem a pályára felvinni nem lehet őket.

Éttermeink igyekeznek minden étkezési igényt kiszolgálni, de szigorúan vegetáriánus, illetve vegán étlapunk nincs.

A vendéglátóhelyeink nyitvatartásáról a weboldalunkon és telefonon érdeklődhet.

A felvonók a nyitvatartási időben üzemelnek. Arról, hogy melyik pályák és milyen liftek üzemelnek a weboldalon tájékozódhat.

Pályáink este 19 óráig vannak nyitva. Az ettől eltérő nyitvatartást mindig jelezzük. Pályáink kivilágítottak.

Nyitvatartás esetén oktatásra jelentkezni a szolgáltatás igénybevétele előtti napon 17:00 óráig lehet.

Oktatásra legkorábban az oktatás előtt 10 nappal lehet jelentkezni.

Kirándulás

A környék gyönyörű kirándulásokra nyújt lehetőséget, az itt tartózkodásért nem kell bérletet váltani, ugyanakkor a pályán sétálni, felszerelés nélkül tartózkodni baleset veszélyessége miatt nem lehet.

Az Audi Sport 4 üléses felvonót nem lehet a téli szezonban gyalogosan használni, mert balesetveszélyes.

Fizetési lehetőségek

Természetesen tudsz, a Síaréna Vibe Park összes pénztáránál, legyen az Vendéglátós egység, vagy jegypénztár, elfogadjuk az összes típusú SZÉP kártyát. Részletes információt a „Jegyek, bérletek, árak” menüpont alatt találsz.

Nem, American Express kártyát sajnos nem tudunk elfogadni!