Kölcsönzés

Magyarország legnagyobb sí- és snowboard kölcsönzője vár a Síaréna Vibe Parkban.

Bérelhető eszközök

A kölcsönzőben Atomic, Salomon, Völkl, Head és Rossignol léceket, Nordica és Technica sícipőket, Giro bukósisakokat, Salomon snowboard felszereléseket biztosítunk vendégeink számára.

A felszerelések több kategóriában állnak rendelkezésre, annak érdekében, hogy mindenki megtalálja a tudásszintjének és stílusának leginkább megfelelőt. Foglald le felszerelésed előre most!

Kollégáink készséggel állnak rendelkezésedre, hogy megtaláld a számodra legmegfelelőbb eszközöket.

Felszerelés átvétele

  • Az egész napra lefoglalt felszerelés nyitástól 11:00 óráig vehető át, utána töröljük a foglalást.
  • A délelőtti 4 órás kölcsönzés átvehető nyitástól legkésőbb 12:00 óráig, utána töröljük a foglalást.
  • A délutáni 4 órás kölcsönzés 13:00 és 16:00-ig vehető át, utána töröljük a foglalást.

Kölcsönzési rend

A kölcsönzött felszerelések vagyonvédelméről a kölcsönző fél köteles gondoskodni, azért teljes körű anyagi felelősséget vállal.

A kölcsönző fél továbbá felelősséget vállal azért, hogy a felszerelést sérülésmentesen adja le a síkölcsönzőbe. Amennyiben a felszerelés mégis megsérül, és az nem rendeltetésszerű használatnak minősül, a javítási költség a kölcsönző felet terheli.

Előfoglalás esetében a kölcsönzési időszak napján a kölcsönző nyitva tartásának megfelelően veheti át felszerelését, amennyiben a Síaréna helyszínén rendeli meg a kölcsönzést, úgy a kiválasztott felszerelés azonnal a rendelkezésére áll.

A sípálya és oktatás jegyek árai, valamint a kölcsöző árai időszaktól függően változnak. Ezek az időszakok: normál és kedvezményes.

Kedvezményes:
hétfőtől csütörtökig tart és minden olyan napra vonatkozik, ami normál munka és iskolai tanítási nap.

Normál:
péntektől vasárnapig tart, valamint idetartoznak az ünnepnapok a munkaszüneti napok és az iskolai tanszünetek napjai, függetlenül attól, hogy tényszerűen milyen napra esnek.

Árak hamarosan…