Oktatás Árak

Kategória Ár (70 perces foglakozás) Ár (45 perces reggeli, kezdő óra)
Magán óra (1 fő) 11.000 Ft/fő 6.000 Ft/fő
Páros óra (2 fő) 6.000 Ft/fő 3.000 Ft/fő
Kiscsoportos óra (3-5 fő) 3.900 Ft/fő 2.000 Ft/fő
Nagycsoportos óra (6-10 fő) 2.900 Ft/fő

Az oktatásért fizethetsz készpénzzel, valamint bankkártyával és SZÉP kártyával is (a szabadidő zsebből).

Figyelem! Az oktatás ára nem tartalmazza a felvonóhasználati díjat. 
(Felvonóhasználattal kapcsolatos további információkat az Árak – Felvonó jegyárak menüpontban találsz.)

Kérjük az oktatás előtt minimum egy órával érkezzél meg a helyszínre, hogy legyen elég időd leparkolni, bejelentkezni oktatásszervező irodánkban és ha szükséges, akkor felszerelést bérelni! Vedd figyelembe, hogy a parkolás pár percig eltarthat, illetve a felsőbb parkolókből a lejutás időigényes. Hétvégén nagyobb forgalomra lehet számítani. Az oktatási jegyek megvásárlására az oktatásszervező irodában van lehetőség, a Kemencés Büfével szemben. További információkat a sí- és snowboardoktatással kapcsolatban itt találsz!

Jelentkezés oktatásra

A fenti “Jelentkezés oktatásra” gombra kattintva jelentkezhetsz be sí- vagy snowboard oktatásra az Intersport Síarénába. Kérjük az előugró űrlapot töltsd ki, majd küld el jelentkezést! Kollégáink minden esetben visszajeleznek az oktatás előtti napon a jelentkezési űrlapon megadott elérhetőségeid valamelyikén, ahol visszaigazolják jelentkezésed vagy pedig módosítási javaslatot tesznek.

már 13, 2 hét telt el
Köszönjük hogy itt voltatok a 2016-2017-es síszezonban! Vár az eplényi nyár!
Véget ért az idei síszezon, de nem áll meg az élet Eplényben! 2017.03.25-én Spring Splash az A1-es pálya alján! – Infók Hamarosan a Snowpark Hivatalos Facebook Oldalán Rengeteg jó élménnyel gazdagodhattatok télen az Intersport S...
Olvas   Hozzászólások kikapcsolva