Oktatás Árak

Kategória Ár (70 perces foglakozás) Ár (45 perces reggeli, kezdő óra)
Magán óra (1 fő) 11.000 Ft/fő 6.000 Ft/fő
Páros óra (2 fő) 6.000 Ft/fő 3.000 Ft/fő
Kiscsoportos óra (3-5 fő) 3.900 Ft/fő 2.000 Ft/fő
Nagycsoportos óra (6-10 fő) 2.900 Ft/fő

Az oktatásért fizethetsz készpénzzel, valamint bankkártyával és SZÉP kártyával is (a szabadidő zsebből).

Figyelem! Az oktatás ára nem tartalmazza a felvonóhasználati díjat. 
(Felvonóhasználattal kapcsolatos további információkat az Árak – Felvonó jegyárak menüpontban találsz.)

Kérjük az oktatás előtt minimum egy órával érkezzél meg a helyszínre, hogy legyen elég időd leparkolni, bejelentkezni oktatásszervező irodánkban és ha szükséges, akkor felszerelést bérelni! Vedd figyelembe, hogy a parkolás pár percig eltarthat, illetve a felsőbb parkolókből a lejutás időigényes. Hétvégén nagyobb forgalomra lehet számítani. Az oktatási jegyek megvásárlására az oktatásszervező irodában van lehetőség, a Kemencés Büfével szemben. További információkat a sí- és snowboardoktatással kapcsolatban itt találsz!

Jelentkezés oktatásra

A fenti “Jelentkezés oktatásra” gombra kattintva jelentkezhetsz be sí- vagy snowboard oktatásra az Intersport Síarénába. Kérjük az előugró űrlapot töltsd ki, majd küld el jelentkezést! Kollégáink minden esetben visszajeleznek az oktatás előtti napon a jelentkezési űrlapon megadott elérhetőségeid valamelyikén, ahol visszaigazolják jelentkezésed vagy pedig módosítási javaslatot tesznek.

feb 21, 2 óra telt el
Ratrakolunk az éjjel! Holnap az utolsó szuperszerda a szezonban!
Holnap is várunk az Intersport Síarénában! Gyere és csússz velünk, már nem kell esőre számítani! A kondíciók ugyanazok lesznek mint ma, ratrakolni fogjuk a pályákat, az A4-es pálya meredek szakaszát is! A Q2-es A3-as A5-ös A6-os A4-...
Olvas   Hozzászólások kikapcsolva