II. BANKED BAKONY SLALOM powered by Pinetime Clothing

Esemény dátuma: 2023.02.10. - 11.

A tavalyi év sikere után már idén sem kell sokat várni, hogy újra találkozzunk és megküzdhessünk „VadKanyó” legendás trófeájáért! A Banked Bakony egy kötetlen hangulatú, hamisítatlan snowboard jamboree az eplényi teknőben, ahol egy egyedi vonalvezetésű, döntött kanyarokból álló szlalom pályán jönnek le a résztvevők és harcolnak a legjobb időért. Természetesen ez több, mint egy verseny…sőőőt!

Hiszünk az esemény közösségépítő erejében, így mindenkit arra bíztatunk, hogy már pénteken érkezzen és csak vasárnap induljon haza!
Nagyon jó érzés volt megtapasztalni, ahogy a hazai snowboard sport apraja-nagyja összegyűlt és generációkon átívelő kapcsolatok formálódtak. A kolompok és kereplők hangzavarát pedig őszinte nevetések és tartalmas beszélgetések színesítették.
Bízunk benne, hogy idén is legalább annyian leszünk, mint tavaly és január utolsó hétvégéjén együtt írjuk tovább az Ámos-hegy legendáját!

Amit biztosan ígérhetünk:

  • még magasabb kanyarok és hosszabb ívek
  • több nevezési kategória, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelő versenyzési szintet
  • közös pénteki pályabejárás és esti (kivilágított) gyakorlási lehetőség
  • élő zene
  • ingyen sör és BBQ!

A szombati rendezvény a nemzetközi snowboard szövetség (WSF) hivatalos banked slalom turnéjának egyik állomása, amin reményeink szerint már nemzetközi riderek is részt fognak venni.
További infók hamarosan itt és

https://pinetimeclothing.com/pages/banked-bakony-2023

STAY TUNED!
BB csapat