III. Banked Bakony Slalom powered by Pinetime Clothing

Esemény dátuma: Február 9-11

Számunkra teljesen egyértélemű volt, hogy a tavalyi év teljes megőrülése után az idei szezon sem múlhat el Banked Bakony nélkül.
Hosszas szervezés után úgy tűnik idén is összeállt a puzzle és február második hétvégéjén újra összegyűlhetünk a bakony szívében és harcba szállhatunk a legendás – kézzel faragott – vaddisznó trófeáért.
A részletek kidolgozása és letárgyalása még folyamatban van, de annyit előzetesen elárulhatunk, hogy igyekszünk emelni a tétet és még egy szintel magasabbra tartani a lángot, amit Ti – szenvedélyes riderek, lelkes barátok, kiváncsi érdeklődők és büszke támogatók – tápláltok és adjátok az energiát!
A sport programot kiterjesztve – terveink szerint – nem csak a szombati, hanem a pénteki nap is teljes értékű snowboardozást fog kínálni, ezzel bíztosítva a megfelelő gyakorlási lehetőséget és aklimatizálódást a helyi körülményekhez 😉
A részletes programmal hamarosan érkezünk, de addig is amit ígérhetünk:
– radikálisabb kanyarok, mélyebb ívek;
– egyedi vonalvezetésű pálya, alternatív útvonalakkal (sharkfins and short-cuts);
– több nevezési kategória, hogy mindenki megtalálja a számára leginkább megfelelőt versenyzési szintet;
– szabadedzés pénteken;
– ‘Freestyle Photo Session’ péntek este az egyedileg erre az alkalomra épített és teljesen új jib elemekkel debütáló parkban;
– ‘Riders Village’ – közös szállás lehetőség Zircen;
– szombat esti afterparty;
– élő zene;
– ingyen sör és BBQ!
A szombati rendezvény a nemzetközi snowboard szövetség (WSF) hivatalos banked slalom tourjának egyik állomása, így a tavalyi évhez hasonlóan idén számítunk nemzetközi riderek érkezésére!
További részletek hamarosan itt