Vezetett túrák

Az idei szezontól tavasztól-őszig a Síaréna területét érintő rövidebb túralehetőség mellett vezetett ebike, hagyományos bringatúrák, hosszabb gyalogtúrák és nordic walking túrák szervezését is tervezzük látogatóink részére.

Ezeket minden esetben egyedileg hirdetjük meg a FB és weboldalunkon. Érdemes figyelni aktuális ajánlatainkat!

Az eplényi Síaréna Vibe Park programjaként megismerheted Te és a csapatod az erdő titkait és értékeit, valamint az állat- és növényvilágot, miközben felhőtlen szórakozásban lesz részetek.

Az interaktív vezetett élménytúra keretén belül a csapat fellibeg a hegytetőre, majd a Mezítlábas ösvényen át eljuttok az Ámos-hegyi kilátóhoz, ahonnan megcsodálhatjátok a kilátást egészen a Kőris-hegytől a Gerecséig, rálátással a Balatonra is.

Ezek után a kellemesen lankás, 1,5 kilométeres Kalandösvényen eljuthattok a gyönyörű Boszorkány-tavunkhoz vagy a körülbelül 2 kilométeres Tekergő Túraösvényünkön vissza a völgybe, a központhoz.

Emellett játékos feladatok – korosztálynak megfelelő – megoldására kerül sor, mely összekovácsolásra ösztönözi a tagokat, miközben jól szórakozik az egész társaság.

A Program leírása:

  1. Érkezés, host bemutatkozása (1 fő host/csapat)
  2. Első feladat
  3. Libegőzés a hegyre
  4. Újabb interaktív agytornásztatós feladat a host vezényletével
  5. Mezítlábas ösvényen (választható) át út a Kilátóig
  6. Túra az ösvényeink egyikén

A túra min. 20 fő esetén indul el.

Érdeklődni az info@siarena.hu e-mail címen tudtok.